Mazda 323 BG GTX BP-T 4WD '89 – "Czarnulka"
Można powiedzieć, że stoi w towarzystwie większego kolegi
A tak na poważnie kilka fantów już dotarło, o kilku cały czas rozmawiam ze sklepami. Dzisiaj odbierałem dywaniki robione na zamówienie i ... pasował tylko po stronie kierowcy. Także mają się poprawić, chociaż już wciskali bajki, że takich nie robią, bo za stare auto

Cierpię ostatnio na totalny brak czasu dla Czarnuli, także zabieram ją tylko na przejażdżki do sklepu
Wyleciała folia z tylnych szyb.
Udało mi się namierzyć gołą tylną klapę, taką jak wychodziła z fabryki. Chyba się na nią skuszę, zawsze mniej prac blacharskich będzie

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Z tymi dywanikami to chyba dobrze było by znaleźć firmę która będzie chciała wykonać wg wzoru albo własnego projektu bo inaczej nigdy nie będziemy zadowoleni. U mnie niby dopasowane ale z czasem się przekonałem, że są jakby skurczoną wersją oryginalnych. Poza tym jeżdżą swoimi drogami po podłodze.
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Ja mam totalnie zdrowa klape tylna do bg. Kolor czerwony 0 rdzy i szpachli. Tanio oddam.
Mała zapowiedz dzisiejszej sesji 
Dzięki Paolo

Dzięki Paolo

-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Ładnie , ładnie – dobrze zdjęcie podkręcone 
Daro, masz jeszcze tą klapę?
Ile byś za nią chciał? mi w gtx rezonuje szyba chyba jest częściowo odklejona, a biorąc pod uwagę że sama klapa jest pordzewiała, łatwiej by było wymienić, tym bardziej że od razu w kolrze
Ile byś za nią chciał? mi w gtx rezonuje szyba chyba jest częściowo odklejona, a biorąc pod uwagę że sama klapa jest pordzewiała, łatwiej by było wymienić, tym bardziej że od razu w kolrze
- Od: 13 maja 2011, 15:57
- Auto: Mazda 323 BG GTX '90
Focus MK1 1.8 TDDi '00
Michał88 w poniedziałek jedzie do mnie po klapę i inne graty z BG .
Tak wyszła sesja Czarnuli, kolejna za rok. Akurat będzie można zobaczyć co uda się poprawić przez ten czas
W poniedziałek nawiedziłem Darka, odebrałem klape i pół auta innych detali
Miło było poznać i zobaczyć Nissana. Szkoda, że BF'ka się składa i nie miałem okazji obejrzeć
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Znam to miejsce tez buszowalem :-P Będziesz wstawiać szyber?
Nie będę
Mam już szyber, tylko nad szybą rdza się panoszy. Jeśli zaszła za daleko to będzie zdrowa część na przeszczep 
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
No fakt z Bagietki to już prawie nic nie zostało. Była dawcą części do co najmniej 10 innych Mazd w tym 6 z forum. Na dniach idzie na złom .
A Michał bierze się ostro do roboty i w przyszłym roku widzimy się na Ogólnopolskim Zlocie.
No chyba że wcześniej w Maju zarząd zrobi Dolnośląską edycję Mazdaspeed 2015 .
A Michał bierze się ostro do roboty i w przyszłym roku widzimy się na Ogólnopolskim Zlocie.
No chyba że wcześniej w Maju zarząd zrobi Dolnośląską edycję Mazdaspeed 2015 .
A nie macie moze przedliftowej blendy? Jedna wzialem od Darka ale zginela po remoncie 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Fedor – raczej tak.
Xionc- blenda poszła razem z klapą stan bdb atakuj Michała .
Xionc- blenda poszła razem z klapą stan bdb atakuj Michała .
Teoretycznie powinien pasować, praktycznie nie miałem jeszcze żadnego w rękach 
Si, blenda jest. Tylko zastanawiam się którą uda mi się odkręcić bez urywania śrubek przed pracami blacharskimi

Si, blenda jest. Tylko zastanawiam się którą uda mi się odkręcić bez urywania śrubek przed pracami blacharskimi
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
jest mega problem z odkręceniem tego ustrojstwa i raczej lepszym rozwiązanie bedzie polakierowanie klapy ni chyba że jest szrot to wtedy blenda na klej do szyb 
Zamowilem na allegro, zobaczymy co przyjdzie. Jakby co, to sie usmiechne. Koniec offtopa
Pozdrawiam,