Wlasciciele Mazdy 6 `03 2.0 diesel witają
Tutaj się witamy
Witajcie:) Mazda od kilku dni w naszych rękach wiec mozna juz sie przywitac.
-
Byras
Hallo Hallo
Witam kolegów i koleżanki
Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy od 5 m-cy i jak na razie jestem pod wrażeniem więc mam nadzieję, że moja przygoda z tą marką będzie długa i namiętna 
Ostatnio edytowano 31 sie 2014, 09:52 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Literówki.
-
Kamilczak
Witam wszystkich ! Od 3 lipca jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 6 Hatchback 2006 2.0 benzynka 147 ps w ktorej przeprowadzilem juz wiele modyfikacji pozdrawiam
-
djwarecki
Witam.
Chodziłem czasami po tym forum więc przyszedł czas aby się zarejestrować. Mam na imię Marek i starszy jestem od węgla

Chodziłem czasami po tym forum więc przyszedł czas aby się zarejestrować. Mam na imię Marek i starszy jestem od węgla

Ostatnio edytowano 31 sie 2014, 09:50 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 30 sie 2014, 23:28
- Auto: Mazda 6, Kombi 2.0 Exclusive 2009, Automat
Kamilczak napisał(a):Hallo HalloWitam kolegów i koleżanki
djwarecki napisał(a):Witam wszystkich !
mark2806 napisał(a):Witam.
Serdecznie witamy na naszym Forum
Ostatnio edytowano 31 sie 2014, 09:56 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Nie dość mocno wciśnięty Backspace :)
Powód: Nie dość mocno wciśnięty Backspace :)
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
pablo87 napisał(a):Hej, mam na imię Paweł
Witamy serdecznie
pablo87 napisał(a): i właśnie poszukuję Mazdy3 BK
Na poczatek zapraszam tutaj
Witam!
Mazdą śmigam od miesiąca
Ale wcześniej była w rodzinie, także jestem 3 właścicielem.
Dołączyłem do forum, bo mimo iż auto jest świetne jest wiele malutkich detali do poprawienia i mam nadzieje, że sobie nawzajem pomożemy.
Mazdą śmigam od miesiąca
Ale wcześniej była w rodzinie, także jestem 3 właścicielem.
Dołączyłem do forum, bo mimo iż auto jest świetne jest wiele malutkich detali do poprawienia i mam nadzieje, że sobie nawzajem pomożemy.
- Od: 31 sie 2014, 23:55
- Auto: Mazda 626 GE Liftback
2.0D Comprex
Timberline Mica czy po prostu szary :D
Witam wszystkich forumowiczów ! 
Od niedawna jestem posiadaczem pięknej Mazdy. Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy uda mi się utrzymać autko w dobrym stanie technicznym w kolejnych latach
Pozdrawiam
Od niedawna jestem posiadaczem pięknej Mazdy. Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy uda mi się utrzymać autko w dobrym stanie technicznym w kolejnych latach
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 1 wrz 2014, 17:08 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Literówka.
- Od: 1 wrz 2014, 09:34
- Auto: Mazda 6 GY 2003
2.0 141KM LF
Tutaj jestem
Witam forumowiczów!
Mam nadzieję, że kolejność – najpierw forum, potem odbiór auta – nie jest faux pas.
Zamówiłem auto jak w profilu i zdaje się, że jeszcze co najmniej kilkadziesiąt dni poczekam. Gdy już dotrze – nie omieszkam podzielić się fotkami.
Pozdrawiam
Marcin
Mam nadzieję, że kolejność – najpierw forum, potem odbiór auta – nie jest faux pas.
Zamówiłem auto jak w profilu i zdaje się, że jeszcze co najmniej kilkadziesiąt dni poczekam. Gdy już dotrze – nie omieszkam podzielić się fotkami.
Pozdrawiam
Marcin
Ostatnio edytowano 1 wrz 2014, 17:16 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Witam wszystkich forumowiczów,
Od 2008 roku jestem posiadaczem pięknej, czerwonej Mazdy 323F BA Z5 z końca 1997. Jak ten czas szybko leci
Wielokrotnie korzystałem z tego forum jako inspiracji i pomocy przy samochodowych chimerach, do tej pory jako noname bez konta. Dzisiaj postanowiłem to zmienić
Mam nadzieję, że miło nam się będzie współpracowało
Pozdrawiam,
Krzysiek
Od 2008 roku jestem posiadaczem pięknej, czerwonej Mazdy 323F BA Z5 z końca 1997. Jak ten czas szybko leci
Wielokrotnie korzystałem z tego forum jako inspiracji i pomocy przy samochodowych chimerach, do tej pory jako noname bez konta. Dzisiaj postanowiłem to zmienić
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Od: 1 wrz 2014, 11:26
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1997 PB+LPG
michalodz88 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów !Od niedawna jestem posiadaczem pięknej Mazdy. Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy uda mi się utrzymać autko w dobrym stanie technicznym w kolejnych latach
Pozdrawiam
Serdecznie witamy
stern napisał(a):Witam forumowiczów! Ma nadzieję, że kolejność – najpierw forum, potem odbiór auta – nie jest faux pas. Zamówiłem auto jak w profilu i zdaje się, że jeszcze co najmniej kilkadziesiąt dni poczekam. Gdy już dotrze – nie omieszkam podzielić się fotkami. Pozdrawiam, Marcin
Wszystko ok – kolejność bez znaczenia
KrisMas napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów. Od 2008 roku jestem posiadaczem pięknej, czerwonej Mazdy 323F BA Z5 z końca 1997. Jak ten czas szybko leciWielokrotnie korzystałem z tego forum jako inspiracji i pomocy przy samochodowych chimerach, do tej pory jako noname bez konta. Dzisiaj postanowiłem to zmienić
![]()
Pozdrawiam, Krzysiek
Bardzo nam miło KrisMas – witamy serdecznie

panda31 napisał(a):Witam również i Was!Także czas na zakup nowej mazdy 6, o ile ktoś kupi moją starą 626.
Witamy

Witam Was!
Jestem nowy i mam nadzieję że będę pomocny.
Pochodzę z okolic Nowego Dworu Gdańskiego.
Pracuję w całej Polsce i po za granicami naszego kraju jako technik serwisu. Serwisuję maszyny do Alu, PVC i stali. Głównie piły, centra obróbcze do stolarki otworkowej jak i małe maszyny konwencjonalne. Moje autko to Mondeo mk3 2.0 TDCi 115KM a Mazda 6 2.0 121KM należy do Taty. Mam nadzieję, że będę pomocny. Póki co sam potrzebuję pomocy. Pozdrawiam!
Jestem nowy i mam nadzieję że będę pomocny.
Pochodzę z okolic Nowego Dworu Gdańskiego.
Pracuję w całej Polsce i po za granicami naszego kraju jako technik serwisu. Serwisuję maszyny do Alu, PVC i stali. Głównie piły, centra obróbcze do stolarki otworkowej jak i małe maszyny konwencjonalne. Moje autko to Mondeo mk3 2.0 TDCi 115KM a Mazda 6 2.0 121KM należy do Taty. Mam nadzieję, że będę pomocny. Póki co sam potrzebuję pomocy. Pozdrawiam!
- Od: 1 wrz 2014, 18:55
- Auto: Mazda 6, GY, silnik RF5C 2.0 121KM 2003R
Witam wszystkich na forum.
posiadam Mazde 323 i mam nadzieje że poznam wielu dobrych ludzi i dużo się dowiem o moim samochodzie . Pozdrawiam !
-
Dziku323s