Pytanie za 100 pkt, czy coś dzieje się w regionie Lubelszczyzny poza Lublinem Co prawda aż tak daleko nie mam do LU i pewnie wybiorę się na jakiś spocik, miło by było jak by coś działo się też coś bliżej mnie
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ... "Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Prosilbym o telefon jakbyscie cos organizowali we wrzesniu. Na poczatku miesiaca bede mial sporo do ogarniecia i moge nie miec czasu sledzic forum
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto" "(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział: -Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
Zbliża się wrzesień więc proponuję zmienić datę ( po wcześniejszym ustaleniu) i miejsce spotkania. No i czekam na propozycje. Może coś na zakończenie Wakacji, albo jakiś nocny spocik tak jak to robią LKN
Zapraszam i do mojego bałaganu jak nikomu nie będzie przeszkadzać. Co do podziemi to chętnie bym zobaczył, bo juz dawno nie byłem, postaram się zorientowac ile co gdzie i kiedy. To co widzimy się 14.09.2014 godz. 14.00
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto" "(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział: -Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"