Witam serdecznie! Tu szczęśliwy posiadacz M3 2.0 TopSport czy Active z 2005, sam już nie wiem . Nie wiem za bardzo jak się tu poruszać, gdzie wpisywać pytania w życiu nie byłem członkiem żadnego forum, ktoś podpowie? Miłego!!
Witam wszystkich! Mam na imie marek, jestem z Zamościa i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GW Przygoda z Mazdą zaczęła się od Kupna auta "na chwile" 323 BG pobitej z każdej strony za pare groszy. miała pojeździć kilka miesięcy (do roboty i z powrotem) a zrobił się z tego rok potem była kolejna taka sama a teraz jest 626 i każdym kolejnym autem będzie Mazda. Pozdrawiam
Witam. Od 2 miesięcy posiadacz srebnej Magdy 6 1.8 2007r. Szperając w necie za częściami i poradami, często trafiałem na to Forum, toteż w końcu wypada zarejestrować się i dołączyć do Szacownego Towarzystwa. Pozdrawiam
Witam serdecznie. Dopiero planuję zakup mazdy (jestem zdecydowany), dlatego się tu zarejestrowałem. Nietuzinkowy wygląd i rozbudowane forum zdecydowanie mnie do tego zachęciły!
Witam wszystkich. Chciałem się przywitać, posiadam Mazdę 6 i jestem z zachodniopomorskiego. Cieszy mnie jazda nowym nabytym samochodem o ładnym sportowym i agresywnym wyglądzie... Pozdrawiam wszystkich
Dołączyłem do Was, gdyż poszukuję Mazdy 3 BK. Jak tylko, z pomocą wielu przeczytanych tu porad, uda mi się znaleźć i zakupić jakiś sensowny egzemplarz, to nie omieszkam się nim pochwalić. Na tą chwilę lecę do wątku Marianka odnośnie sprawdzania VIN w DSR.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Śledzę forum od dawna, ale dzisiaj postanowiłem wstąpić w Wasze (nasze) szeregi. Od kilku dni jestem posiadaczem CX 5 2,0 AT.