Dopasowanie osłony nad nogami pasażera
Strona 1 z 1
Czy w waszych samochodach osłona elektroniki od strony pasażera jest niedopasowana i zamocowana bardzo luźno.Chodzi mi o ten kawał plastiku nad nogami pasażera. Dzisiaj odkurzałem dokładnie samochód i to niedopasowanie i sposób mocowania nieco mnie zmartwiły.
Chodzi mi o ten element pokazany na zdjęciu. Czarny kawałek plastiku nad nogami pasażera. Nie wiem czy to ASO się nie przyłożyło po wymianie modułu SAS czy po prostu BM tak ma.
Ta pokrywa jest montowana również w poprzednich modelach... na dwa zatrzaski od strony pasażera. Od strony przegrody jest nakładana z wygłuszeniem na 1 uchwyt... Sprawdz czy zatrzaski zostały dobrze zapięte... (na Twoim zdjęciu pokrywa odstaje)... 
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Zdecydowanie masz źle zamontowaną tą osłonę
U mnie nie odstaje.
- Od: 15 cze 2009, 15:19
- Auto: viewtopic.php?f=332&t=172754
Myślę, że to ASO
Swoją drogą jak można coś takiego "wypuścić" do klienta.
Miałem w sumie pięć Opli serwisowanych w ASO, ale nie zdarzały mi się takie kwiatki w wykonaniu oplowskich ASO.
Niestety ASO Mazdy mówiąc delikatnie, nie cieszą się dobrą opinią i tak naprawdę tego najbardziej w przyszłości się obawiam.
Swoją drogą jak można coś takiego "wypuścić" do klienta.
Miałem w sumie pięć Opli serwisowanych w ASO, ale nie zdarzały mi się takie kwiatki w wykonaniu oplowskich ASO.
Niestety ASO Mazdy mówiąc delikatnie, nie cieszą się dobrą opinią i tak naprawdę tego najbardziej w przyszłości się obawiam.
czarmi napisał(a):Swoją drogą jak można coś takiego "wypuścić" do klienta.
Raz, po regulacji cięgien nie podłączyli konektora od HMI, po kilku km przejechanych w mieście zauwazyłem, że coś nie działa no i z powrotem do ASO.
Tak też myślałem. Jjutro się za to zabiorę.grocek76 napisał(a):Zdecydowanie masz źle zamontowaną tą osłonę U mnie nie odstaje.
Dzięki za pomoc !
Strona 1 z 1