Mazda6 GY 2.0 Diesel, 2003, (otoMoto C33384638), 11.400 zł, Bieruń.
Strona 1 z 1
muszka76ex napisał(a):Proszę o opinie Mazdy
Patrząc na stan fotela kierowcy to ciężko uwierzyć, że auto ma najechane tylko 105 tys. Skórzane fotele jakie znam mają ponad 200 tyś i wyglądają lepiej.
Moja Mazda kupiona była z tym samym przebiegiem i fotel jest prawie jak nowy – no ale ja mam obicie materiałowe, ciężko więc wprost porównać.
Na zdjęciu 1 i 4 widać różne szczeliny miedzy maską a błotnikami... klapa się przesunęła sama? Chyba koś coś tam dłubał – zalecałbym gruntowny przegląd u mechanika.
Roleta w bagażniku jest słabo napięta, może już zwijacz zużyty? Wygląda to na mocną eksploatację bagażnika.
Zardzewiałe śruby przy kołach? Pierwsze widzę taki stan. Może i drobnostka ale na pewno z czasem będzie wkurzało oczy – mnie razi już teraz.
Generalnie 11 letniego diesel`a z takim przebiegiem to polecałbym przetrzepać mocno przed zakupem...
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Dziękuje za te uwagi....Pozdrawiam...
- Od: 9 mar 2011, 23:26
Diesel za te pieniądze... też radzę ostrożność. Na zdjęciu z zardzewiałymi śrubami, widać dziwnie pofalowane nadkole. To chyba przednie koło? To by może potwierdzało te różne szpary przy masce. Zresztą, w aukcji nie ma słowa o bezwypadkowości. A że wystawia to handlarz, to można być pewnym, że raczej aż tak się nie pomylił w tę stronę, iż zapomniał napisać o bezwypadkowości.
Strona 1 z 1