Nigdzie nie widziałem zaznaczonej takiej opcji a i przy zamawianiu także nie było mowy o tym. Chciałbym to mieć nawet tylko dla picu, bo fajnie to wygląda

www.mazdaspeed.pl
czarmi napisał(a):Korzystając z https://www.marinetraffic.com/pl/ais/de ... NATION_ACE fajnie widać cel podróży naszych Mazd – czyli SUEZ (ETA) 30.08.br, a dalej szacunkowy czas przybycia nawet 28.08. Nie wiem tylko dlaczego nie pokazuje celu oraz daty przybycia do Europy (Antwerpia?). Co dalej z naszymi Mazdami przybyłymi do SuezuMoże ktoś mnie i innych oświecić ?
nexus30 napisał(a):Dowiedziałem się też, że Mazda ma jakiś problem z firmą transportową i na razie auta prawie w ogóle nie przyjeżdżają. W porcie czeka na transport około 400 aut, a salon, w którym zamawiałem czeka na dostawę 32 samochodów
czarmi napisał(a):Szlag by to trafił to przecież już dwa tygodnie jak stoją. A ile czasu średnio Mazdy czekają na transport z Antwerpii ?
czarmi napisał(a):Mam potwierdzenie od swojego dealera, iż jest to całkiem możliwe, bo salon Warszawa Odyssey także nie dostaje już dostaw od jakiegoś czasu.
nexus30 napisał(a):To jakaś inna firma jest importerem, a inna centralą Mazdy w Polsce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości