Mam przyjemność w imieniu Łódzkiego Klubu Tuningowego zaprosic Was wszystkich na początek Łódzkiego sezonu.....które odbędzie sie
23.04.06 w Łodzi na parkingu Tesco na Widzewie
Dostałem od naszych Łódzkich kolegów info iz staniemy obok nich wiec miejsce bedzie atrakcyjne
Dodatkowo wytypujemy 3 auta najlepiej zrobione w klubie i głównie chodzi tu o elementy tuningu które stana w VIP-oskiej lokalizacji i beda podziwiane przez publiczność która przeprowadzi głosowanie na najładniejsze.
Na imprezie odbedą sie konkurencje i tak nieoficjalnie przedstwaie Wam plan imprezy,kolejność konkurencji taka jak poniżej.Godziny przeprowadzania imprez nie są jeszcze dokladie ustalone i beda one podane pare dni przed zlotem jak organizatorzy bedą wiedzieć ile osób zapowiedziało sie do uczestnictwa w zlocie.
Godzina 11.00 rozpoczęcie imprezy
– konkurencja zrecznościowa
– pomiary wydechu(wyglą,brzmienie,głośność)
– konkurs wiedzowy dla publiczność(pytania z dziedziny motoryzacji i nietylko)
– rzut oponą
– przeciąganie auta
– najnizsza gleba(zasady mierzenia bedą podane również pare dni przed zlotem)
– zmiana koła(2 osobowe zespoły)
– konkurs Car Audio(tu organizatorzy czekaja jeszcze na potwierdzenie obecności sponsora,a wiec jeszcze nie wiemy czy konkurencja ta odbedzie sie na 100%)
Wszelki kontakt prosze kierować do mnie nie do Rexa!!!To ja bede mu podawał ilośc aut i pozostałe info.
Prosze o wpisywanie sie w tym temacie tak jak zawsze NICK i auto a ja bede uaktualniał informacje które bedą przekazywane mi od TKL-u.
Ja jade tam na 100-ke jeśli ktos jeszcze ma ochote pooglądać fajne furaki to zapraszam.Mam nadzieje ze pokazemy sie jako klub z dobrej strony i nie bede tam sam.Jak wiecie region Łódzki mało wie o istnieniu klubu i dobrze byłoby pokazać jacy jesteśmy silni.LICZE NA WAS!!!
A no i ważne info My musimy sie tam pojawić juz o godzinie 10 aby ustawic auta,ale to bedziemy dogadywac jak zobacze zainteresowanie imprezą.
Poniżej info od organizatora które miało sie pojawić na naszej stronie a ja pozwoliłem sobie je delikatnie zmodyfikować i dodać wiecej informacji co macie napisane wyżej.
Zapraszamy Was serdecznie na otwarcie sezonu – już niebawem – 23 kwietnia godzina 11:00 Tesco Widzew. Organizatorem zlotu jest Tesco pod patronatem TKŁ.
Przewidzieliśmy wiele atrakcji między innymi – zręcznościówka, palenie gumy, dB drag (firma basser), konkursy wiedzowy oraz sprawnościowy , ocena wydechu, stylistyki auta, głosowanie na auto zlotu, prezentacje samochodów.
Wszyscy, którzy chcą przybyć proszeni są o wcześniejsze rezerwowanie miejsc.
Dla klubów zorganizowanych oferujemy rezerwacje sektorów – proszę o podanie swoich danych kontaktowych (mejl telefon), ilości miejsc, oraz nazwy klubu celem rezerwacji odpowiedniej ilości wjazdówek i miejsc w sektorach. Kluby proszę o wytypowanie 1 do 3 najlepiej zmodyfikowanych i wystylizowanych aut celem rezerwacji miejsc w sektorze VIP. Jest to sektor, w którym będzie możliwość szerszego zaprezentowania swoich pojazdów publiczności.
Wjazd do sektorów zarezerwowanych od godziny 10:00-10:15, otwarcie bram zlotu dla publiczności od godziny 11:00
Przybliżone godziny poszczególnych konkurencji zostaną podane niebawem.
Na Wasze pytania i rezerwacje oczekuję pod adresem mejlowym : rex@toya.net.pl -w tytule wpisujcie pojedyncze słowo „zlot”.
Telefon kontaktowy 603807666 – Rex , informacje na www.tkl.pl