WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
LISTA:
1. Benq323 80%
2. matthies 80% (zależy od listy i na kiedy skończę pucować auto, bo tak sobie zaplanowałem na piątek ;] )
teraz wyczaiłem makmarc, że jesteś z Łomży. Niby niedaleko, ale mimo wszystko kawał drogi jest ...
1. Benq323 80%
2. matthies 80% (zależy od listy i na kiedy skończę pucować auto, bo tak sobie zaplanowałem na piątek ;] )
teraz wyczaiłem makmarc, że jesteś z Łomży. Niby niedaleko, ale mimo wszystko kawał drogi jest ...
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Postaram sie wpaść. A jak nas mało będzie to można posiedzieć u mnie w garażu i coś podłubać
LISTA:
1. Benq323 80%
2. matthies 80% (zależy od listy i na kiedy skończę pucować auto, bo tak sobie zaplanowałem na piątek ;]
3. pawcio1017 80%)

LISTA:
1. Benq323 80%
2. matthies 80% (zależy od listy i na kiedy skończę pucować auto, bo tak sobie zaplanowałem na piątek ;]
3. pawcio1017 80%)

matthies napisał(a):LISTA:
1. Benq323 80%
No jestem jestem, ale tu cisza, a ja póki mam dwumiesięczny urlop z racji oświatowego prawa to chciałbym skorzystać, mimo to do Ostródy mam kawałek.
-
makmarc
Ja jednak odpadam. Nie mam czym i dziś odpoczywam