Witam wszystkich,
Ostatnio ktoś rozbił mi na parkingu reflektor w mojej maździe 3 – oczywiście nie zostawił swojego adresu a polska policja jest bezużyteczna w znalezieniu sprawcy.
W ASO Mazdy zaśpiewali mi ponad 1000 zł za nowy – ostro odradzając jakiekolwiek zamienniki, bo ponoć są problemy z wpasowaniem ich oraz z mechanizmem regulacji świateł.
Chciałbym więc zapytać się Was czy:
– Jest prawdą to, że zamienniki są aż tak awaryjne i trudne w użyciu, że nie warto nawet się nad nimi zastanawiać?
– Czy jest jakiś sklep w którym można znaleźć oryginalną lampę w jakiejś sensowniejszej cenie (powiedzmy do 800), bo przez google nie mogę nic znaleźć?
Z góry dziękuję za pomoc.
Reflektor
Strona 1 z 1
Tak, byłem po szrotach w okolicy i nic nie ma, a z allegro to obawiam się, że może przyjść niesprawna.
Dzięki Paolo za namiary na mazdaparts.pl, wołają tam sporo mniej za ten reflektor, ale jeszcze będę szukał
.
Dzięki Paolo za namiary na mazdaparts.pl, wołają tam sporo mniej za ten reflektor, ale jeszcze będę szukał
-
Piter_de_Vries
Wymieniałem u kolegi oba reflektory. nie pamiętam firmy kupił je za 300zł sztuka i pasowały idealnie. A ASO musi powiedzieć że zamiennik jest beee bo przy ich cennikach nic by nie sprzedało
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Kupując uzywkę na alledrogo zwróć uwage czy nie kupujesz anglika i zanim kupisz zadaj sprzedajacemu pytanie czy jakies uchwyty ma uszkodzone – czesto na zdjeciach nie jestes w stanie dopatrzec sie, ze cos sie nie zgadza. Niestety ryzykujesz, ze bedzie parowała ;/
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Poszedłem za radą Kropka i kupiłem zamiennik, zobaczymy jak na tym wyjdę
.
Poszedłem za radą Kropka i kupiłem zamiennik, zobaczymy jak na tym wyjdę
-
Piter_de_Vries