Mazda6 GG RF 2004r. 2.0 MZR-CD 121 KM
najgorszy jest "pierwszy raz"
teraz mogę tą konsolę demontować z zamkniętymi oczami 

dziś jadę z żoną i jej opowiadam o tym forumowym pukaniu w pokrętło
, ona się pyta o co chodzi? wiec jej pokazuje (pukam a raczej napier...) i zadziało

- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Dawno mnie tu nie było
Mazda jakieś 3 tyg temu dostała parę koni więcej tzn teraz jest 136. Dodatkowo doszła kalibracja wtryskiwaczy i po tych tym wszystkim auto jedzie o niebo lepiej. Po wizycie u mechanika, który naprawia tylko mazdy, obejrzeniu z nim praktycznie każdego zakamarka, doszedłem do wniosku, że szusteczka zostanie bardzo długo w rodzinie
Teraz przymierzam się do wymiany opon, które mam jeszcze oryginalne z 03r
i zastanawiam się nad Turanzami 001 a Potenzami S001. Teraz mam Tutanzy er300 i auto zachowuje się na nich bardzo dobrze, gdyby nie fakt, że to już slicki to dalej były by jeszcze w użyciu. Widząc jak zachowują się te Turanzy chyba pozostanę przy nich ale z drugiej strony korci mnie wsadzić Potenzy tyle, ze boje się aby moment obrotowy ich za bardzo nie sponiewierał.

Teraz przymierzam się do wymiany opon, które mam jeszcze oryginalne z 03r
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Od trzech lat śmigam na Potenzach i zlego słowa nie mogę na nie powiedzieć. Początkowo póki się nie ułożyły były troszkę głośne ale teraz jest elegancko. Polecam. ..
Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
a jak z ich zużyciem? bo widzę, że masz taki sam silnik
kozik24 napisał(a):a jak z ich zużyciem? bo widzę, że masz taki sam silnik
Generalnie to dużo zależy od temperamentu kierowcy
P.S Wysłałem Ci kilka pytań na pw.