swirek napisał(a):nie mam odwagi nawet oglądać tego C5 (i ogólnie francuzów też). Sam nie wiem czemu mam złą opinie o tych autach.
Niepotrzebnie zawężasz sobie wybór i eliminujesz w ten sposób wiele wartych uwagi samochodów.
www.mazdaspeed.pl
swirek napisał(a):nie mam odwagi nawet oglądać tego C5 (i ogólnie francuzów też). Sam nie wiem czemu mam złą opinie o tych autach.
swirek napisał(a):Paweł szczerze powiem, że nie mam odwagi nawet oglądać tego C5 (i ogólnie francuzów też). Sam nie wiem czemu mam złą opinie o tych autach.
swirek napisał(a):Jeździłem i spodziewałem się więcej po aucie które ma 155 koni. Odczucia mam takie, że moja BA Z5 przyśpiesza niewiele gorzej.
dadan napisał(a):nie rozumiem jak można postawić subaru gt obok mazdy 6, poza tym że da się kupić w podonej cenie:)
macvas napisał(a):bo, żona na mnie usiadła i kupiłem SUzuki zamiast SUbaru
macvas napisał(a):dadan napisał(a):nie rozumiem jak można postawić subaru gt obok mazdy 6, poza tym że da się kupić w podonej cenie:)
Mówisz o gc czy gd?
Zresztą różnica jedynie (i aż) pokoleniowa. Tak czy owak ja widzę sens takiego zestawienia, bo chociaż w porównaniu z m6 są to dwa zupełnie inne auta, to nie powiesz mi, że nie mogą mieć podobnej grupy odbiorców.
dadan napisał(a):Za to dobrze by było określić się na jaki serwis będzie kolege stać, nie rozumiem jak można postawić subaru gt obok mazdy 6, poza tym że da się kupić w podonej cenie:)
dopawcia napisał(a):Z białegostoku do Wrocławia ? wow, to auto musi wyglądać zachęcająco...powodzenia!
swirek napisał(a):Zawsze to przygoda
dopawcia napisał(a):Nikt nie podrzucił propozycji Laguny II ale po faceliftingu – mój kolega miał na gazie i bym bardzo zadowolony – nic się nie działo.
loockas napisał(a):Laguna II cierpi głównie przez problem z pewną serią 1.9 dCi, która była wsadzana przez kilka lat do tego modelu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości