Kącik rowerowy
8387 + 274= 8661km

Ja zapisuje przebieg ogólny jak wpisze i wpisuję kolejny raz jak mi się przypomni 

A ja zakupiłem po 5 latach przerwy rowerek 
Padło na Kross`a Esprit 720.
Udało mi się dorwać w lombardzie, półtoramiesięczny rower (kupiony w Łodzi) z kompletem dokumentów taniej o 450zł
Teraz trzeba się zaopatrzyć w dodatkowe wyposażenie i można szaleć
Padło na Kross`a Esprit 720.
Udało mi się dorwać w lombardzie, półtoramiesięczny rower (kupiony w Łodzi) z kompletem dokumentów taniej o 450zł
Teraz trzeba się zaopatrzyć w dodatkowe wyposażenie i można szaleć
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
8916 km + 100 = 9016
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
musze dzwonek kupic 
Zastanawiam się czy nie będzie poważnej naprawy roweru, głupia sprawa z bagażnika wysunęła mi się kamizelka odblaskowa i wciągnęła w łańcuch. Następstwem tego nieszczęśliwego przypadku było natychmiastowe wyrwanie tylnej przerzutki z ramy roweru, a koło stanęło dęba. Na szczęście jechałem na szutrze więc koło się uślizgnęło i nie poleciałem z roweru na pysk. W każdym razie przerzutka wygięta w chińskie osiem a otwór w ramie chyba ma zerwany gwint. Jutro się z mechesem będziemy zastanawiać co dalej. :/ Dwa kilometry spaceru do autobusu i spod Radzymina leciałem już z pomocą ZTM.
55 doliczam.
9126 km
Meches za 60 zł obiecał zaspawać hak i nagwintować nowy otwór. Razem z przerzutką i przyległościami wyjdzie ze 200...
Zastanawiam się czy nie będzie poważnej naprawy roweru, głupia sprawa z bagażnika wysunęła mi się kamizelka odblaskowa i wciągnęła w łańcuch. Następstwem tego nieszczęśliwego przypadku było natychmiastowe wyrwanie tylnej przerzutki z ramy roweru, a koło stanęło dęba. Na szczęście jechałem na szutrze więc koło się uślizgnęło i nie poleciałem z roweru na pysk. W każdym razie przerzutka wygięta w chińskie osiem a otwór w ramie chyba ma zerwany gwint. Jutro się z mechesem będziemy zastanawiać co dalej. :/ Dwa kilometry spaceru do autobusu i spod Radzymina leciałem już z pomocą ZTM.
55 doliczam.
9126 km
Meches za 60 zł obiecał zaspawać hak i nagwintować nowy otwór. Razem z przerzutką i przyległościami wyjdzie ze 200...
Ja dorzucam swoje testowe 23 km zrobione na nowym nabytku – Commencal Meta 4 (kupiony jako używka, ale baaardzo mi się podoba. Trochę poregulować, zrobić serwis amora i będzie bajka).
To razem będzie 9159 km.
Nie róbcie sobie jaj z tymi dzwonkami
No i myślałem, że nie zabierają już prawka za jazdę rowerem na podwójnym gazie.
EDIT: wczoraj nowe 27 km , co daje 9186 km.
Jakie opony polecacie do enduro? Zależy mi na niskich oporach, bo obecne strasznie mulą.
To razem będzie 9159 km.
Nie róbcie sobie jaj z tymi dzwonkami
No i myślałem, że nie zabierają już prawka za jazdę rowerem na podwójnym gazie.
EDIT: wczoraj nowe 27 km , co daje 9186 km.
Jakie opony polecacie do enduro? Zależy mi na niskich oporach, bo obecne strasznie mulą.
Gib napisał(a):Bardzo fajny rower, nie pozwól żeby stał.
Ja bardzo tęskniłem za swoim i kiedy znów się spotkaliśmy przejechałem na dzień dobry 76 km.
7262 km
Dla spokoju ducha pojechałem niedokończoną wypadkiem trasę
W sobotę machnąłem 45 km po lesie – w tym parę fajnych zjazdów – a w Trójmieście jak się okazało mamy bardzo fajne single tracki porobione na wzgózach morenowych (lasy oliwskie). Ze względu na moją przeszłość (dirt, trial, lekkie fr) taka jazda daje mi meeega dużo frajdy!

No ale żeby nie było tak pięknie – chyba muszę zrobić znowu przerwę i pozwolić trochę postać rowerowi. Albo mi się wydaje, albo kolano znowu się odezwało. Dlatego do wyjaśnienia całkowicie je odciążam, nie chciałbym go zmasakrować. Może za wcześnie wróciłem do sportu. Niby zgodnie z zaleceniami lekarza, ale jednak do końca nie wyleczyłem kolana
No ale ogółem mamy 7307 km.

Gib napisał(a):Grunt to się nie poddawać ale z rozwalonym kolanem za dużo nie pojeździsz o innych aspektach życia nie wspominam
Jasna sprawa...ale przyznam , że na to jestem wyczulony i może nawet przesadnie reaguję:P Ale po prostu nie chcę się załatwić i za parę lat żałować , że nie przystopowałem.
A w związku z przerwą – czas na serwis! Już zamówiłem olej, więc zajmę się najpierw amorem