TARNÓW – spotkania regionalne
Czy ktos z Was zna firme Agadar ul. Giełdowa 5 Tarnów? Zdobylem informacje ze handluja bateriami Yuasa i chcialbym sie cos o nich dowiedziec nim sie tam wybiore.
talk_about85 napisał(a):Czy ktos z Was zna firme Agadar ul. Giełdowa 5 Tarnów? Zdobylem informacje ze handluja bateriami Yuasa i chcialbym sie cos o nich dowiedziec nim sie tam wybiore.
Paru znajomych kupilo wlasnie tam Aku i byly to YUASY.Bardzo pozytywne opinie w tarnowie maja i cenowo tez oki.Sam tez do nich pojade ale to jeszcze za pare latek bo aku mam rok.A musialem kupic na trasie wiec do nich nie mialem jak dojechac
-
WisniaUs
Dziekuje za opinie
! W takim razie musze gdzies przed zima do nich jechac tylko mam nadzieje ze nawigacja dobrze mnie zaprowadzi bo sam tam nie trafie hehe. Tak w ogole kupno akumulatora Yuasa to nie jest taka prosta sprawa a przez neta mam obawy znajac realia czy transport jakakolwiek firma kurierska mu nie zaszkodzi
.

ok to ja bede o 15ej i Geniek.Reszta zbierac
bo ladna pogoda i czekamy na Was .See yaa 
Dopisano 28 wrz 2014, 23:38:
Dzisiaj bylo Mega spociwo Geniek i Ja

Dopisano 28 wrz 2014, 23:38:
Dzisiaj bylo Mega spociwo Geniek i Ja
-
WisniaUs
Panowie tak się szybko ugadali że nawet na czas nie zdążyłem do tematu zajrzeć a również chętnie bym podjechał 
- Od: 15 sty 2014, 00:31
- Auto: Mazda3 BK 2.0
Top Sport '05