Opony & felgi
Sądzicie, że MOMO WIN PRO BLACK by pasowały do 626 GW?
Z jednej strony mi się bardzo podobają, z drugiej strony nie wiem czy do linii GW nie szukać czegoś łagodniejszego z wyglądu....i może tańszego
Pominę już dylematy – 16" czy 17"
Z jednej strony mi się bardzo podobają, z drugiej strony nie wiem czy do linii GW nie szukać czegoś łagodniejszego z wyglądu....i może tańszego
Pominę już dylematy – 16" czy 17"
Do 626 17 i leeko w dol, felgi o ktorej mowisz nie znam ale polecam od rx'a lub od 6:)
W 17" trochę się "boję" iść
Rozważam też następujące opcje:
-16" od mazdy 6 – o takie:
-15" od mazdy 3 – o takie:
Sądzicie, że coś z powyższych zda egzamin? Plusem 15" jest to, że mam opony w takim rozmiarze. Plusem 16" lepszy wygląd i prowadzenie.
Rozważam też następujące opcje:
-16" od mazdy 6 – o takie:

-15" od mazdy 3 – o takie:
Sądzicie, że coś z powyższych zda egzamin? Plusem 15" jest to, że mam opony w takim rozmiarze. Plusem 16" lepszy wygląd i prowadzenie.
Te 16" bardzo podobne są do MOMO WIN PRO Silver. Mam takie na zimę.
Jak już nie chcesz 17, to chyba 16 będą dobrym rozwiązaniem. Lepiej to jeździ i wygląda a ceny opon też nie powinny zabić. 
Wydaje mi się , że rzeczywiście lepiej pasują. W takim razie będę czekał na okazję w moim regionie 
Tylko nie wiem jaki kolor wybrać. Bo pewnie po kupnie i tak bym chciał odnowić. Opcje są takie:
-klasyczne srebrne (ze świeżym lakierem wyglądają szałowo)
-grafitowe (nie wiem jakby się prezentowały z moim kolorem – szampańskim)
-czarne (boję się, że jeśli felgi były by jedynynm ciemnym akcentem, to całość była by bez smaku i dosyć dziwna. A z np. chromowanego grilla nie chcę rezygnować, bo w moim kolorze mi się podoba )
Dlatego moim faworytem jest srebrny.
Tylko nie wiem jaki kolor wybrać. Bo pewnie po kupnie i tak bym chciał odnowić. Opcje są takie:
-klasyczne srebrne (ze świeżym lakierem wyglądają szałowo)
-grafitowe (nie wiem jakby się prezentowały z moim kolorem – szampańskim)
-czarne (boję się, że jeśli felgi były by jedynynm ciemnym akcentem, to całość była by bez smaku i dosyć dziwna. A z np. chromowanego grilla nie chcę rezygnować, bo w moim kolorze mi się podoba )
Dlatego moim faworytem jest srebrny.
Ja bym się skłaniał ku srebrnemu
Wolałbym 16", ale chyba i tak podjadę sprawdzić 15", które teraz są w okolicy. Więc może warto będzie się wstryzmać chwilę, aż nie pojawią się jakieś 16" w okolicy
sam nie wiem...
Dopisano 6 sie 2014, 12:40:
Wolałbym 16", ale chyba i tak podjadę sprawdzić 15", które teraz są w okolicy. Więc może warto będzie się wstryzmać chwilę, aż nie pojawią się jakieś 16" w okolicy
sam nie wiem...
Dopisano 6 sie 2014, 12:40:
Podobne do OZ Superturismo , które są raczej drogie. Na allegro cenowo jest różnie, nawet do 6000zł za komplet, oczywiście zależy od rozmiaru i rozstawu. Na ceneo widzę, że są od 700 zł za sztukę.

Te felgi to ori fele z 626. Jezeli chcesz ori serie niczym sie nie wyrozniajaca, to jak najbardziej oki.
Mam na sprzedaz fele takie jak Cie interesuja (poliftowa gg), razem z oponami.. opony jeszcze na sezon lub dwa 3x5 1x7mm. Tyle ze ze 2 fele maja ranty do poprawy.. ale cena ok. I polska pld. Sory to nie ten dzial:P
Mam na sprzedaz fele takie jak Cie interesuja (poliftowa gg), razem z oponami.. opony jeszcze na sezon lub dwa 3x5 1x7mm. Tyle ze ze 2 fele maja ranty do poprawy.. ale cena ok. I polska pld. Sory to nie ten dzial:P