swirek napisał(a):Preferuję auta pokroju M6, Peugeot'a 407 czy Laguny II
Na tak duże auta przyjdzie jeszcze czas, kup coś małego i mocnego co da przyjemność z jazdy
www.mazdaspeed.pl
swirek napisał(a):Preferuję auta pokroju M6, Peugeot'a 407 czy Laguny II
Marek82 napisał(a):Na tak duże auta przyjdzie jeszcze czas, kup coś małego i mocnego co da przyjemność z jazdy
loockas napisał(a):Z tym, że na fajną 407'ke imho potrzeba budżet z zakresu 20-25k.
Marek82 napisał(a):swirek napisał(a):Preferuję auta pokroju M6, Peugeot'a 407 czy Laguny II
Na tak duże auta przyjdzie jeszcze czas, kup coś małego i mocnego co da przyjemność z jazdy
marwol napisał(a):ja bym subaru legacy 2.0 w gazie szukał
loockas napisał(a):Corolla TS fajne auto, fajnie jedzie. Niektórzy jednak mogą nie zaakceptować tego wnętrza
swirek napisał(a):Wolałbym jednak coś większego
loockas napisał(a):Honda Accord ? Nie pamiętam już cen, ale może starczy.
swirek napisał(a):Ile ja się nasłuchałem że francuzy to zło, psują się na potęgę, drogie części itd.
swirek napisał(a):Z dwójki Mondeo
loockas napisał(a):ST220
brii napisał(a):To nie jest przypadkiem ten sam silnik który był w M6 3.0?
GILB napisał(a):dól silnika powinien być taki sam jak w ST220,
różnica jest w głowicy i denku tłoka
Globy napisał(a):Silnik różni się od ST220 zmiennymi fazami rozrządu i tym, o czym pisał wyżej GILB – trzeba go robić na bebechach Mazdy. Pasują tłoki od MPV, wersji 200-konnej (560 zł sztuka). Pogadaj z Wieśkiem (robi teraz mój samochód), ale być może taniej będzie kupić silnik używany.
Kupiony w naszym salonie oraz serwisowany w naszym autoryzowanym serwisie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości