Tutaj się witamy
Witajcie wszyscy, mam na imie Piotrek i przybylem na forum gdyz widze, ze mozna tutaj uzyskac pomoc wiec mam nadzieje, ze znajde odpowiedzi na swoje pytania 
- Od: 15 lip 2014, 18:28
- Auto: CX-7 2.3, 2006 PB+LPG
Witam, wszystkich Mazdowiczów.
Do forum juz dołączyłem. Jak się wszystko wyjaśni to dołączę też do elitarnego klubu właścicieli M5
Do forum juz dołączyłem. Jak się wszystko wyjaśni to dołączę też do elitarnego klubu właścicieli M5

-
clinic112
Witam wszystkich Forumowiczow.
Mam dwie Mazdeczki 3 i 6
Zarejestrowalem sie tutaj, by dowiedziec sie nieco wiecej o tym niesłychanie pięknym środku lokomocji:)
Pozdrowionka.
Mam dwie Mazdeczki 3 i 6
Zarejestrowalem sie tutaj, by dowiedziec sie nieco wiecej o tym niesłychanie pięknym środku lokomocji:)
Pozdrowionka.
-
Yorkshireman
Witam wszystkich Mazdomaniaków
Mam na imię Przemek, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 C rok 1998 silnik 1.5 . Mój pierwszy samochód
. Przede mną szczęśliwe nie przespane noce podczas czytania i przyswajania wiedzy zebranej na forum. Potem, może i ja czymś zabłysnę
Pozdrawiam
Mam na imię Przemek, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 C rok 1998 silnik 1.5 . Mój pierwszy samochód

Pozdrawiam
- Od: 15 lip 2014, 09:48
- Auto: Mazda 323 C 1.5 1998
Witam wszystkich.
Mam na imię Mirek i postanowiłem stworzyć bezpłatne czasopismo motoryzacyjne "Nasze Moto".
Gdzie mogę napisać więcej na ten temat?
Mam na imię Mirek i postanowiłem stworzyć bezpłatne czasopismo motoryzacyjne "Nasze Moto".
Gdzie mogę napisać więcej na ten temat?
-
NaszeMoto
Witajcie
od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy 6 2,0 2005 automat benzyna .To moja pierwsza mazda 

Witam wszystkich fanów Mazdy
właśnie zakupiłem Mazdę 3 TOP SPORT od Błażeja mam nadzieję, że będę cały czas zauroczony moją dziewczynką 
P.S Wielkie dzięki dla Błażeja .... nie martw się jest w dobrych rękach pozdrawiam
P.S Wielkie dzięki dla Błażeja .... nie martw się jest w dobrych rękach pozdrawiam

-
damianws
Cześć
Witam wszystkich Mazdowiczów
Mazdy podobają się mi od dawna, ale jakoś nie złożyło się, żeby jakaś stała się moją własnością. Chyba czas to zmienić. Przymierzam się do 6 najlepiej 2.0 benzyna, ale zewsząd otaczają mnie diesle
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
Witam wszystkich Mazdowiczów

-
totenbart
Witam wszystkich forumowiczów jak i miłośników Madzi!:) Moje Imię to Paweł, Lat 21
Moją drugą połówką jest Mazda 323f Ba 1.5 16v dohc po lekkim tuningu optycznym co sprawia że ją uwielbiam!:D
Byłem także posiadaczem Madzi Mx-3 lecz dostała ode mnie za bardzo i zaczęła się psuć co zmusiło mnie na zmianę samochodziku;) Od zawsze chciałem posiadać Mazdę i w końcu gdy zacząłem zarabiać mogłem sobie pozwolić na kupno jednej z wielu Madzi:]
Będę bardzo happy jak będę mógł brać udział w jakichkolwiek zlotach spotach czy cokolwiek by poznać innych miłośników Mazdy.
Pozdrawiam!
Moją drugą połówką jest Mazda 323f Ba 1.5 16v dohc po lekkim tuningu optycznym co sprawia że ją uwielbiam!:D
Byłem także posiadaczem Madzi Mx-3 lecz dostała ode mnie za bardzo i zaczęła się psuć co zmusiło mnie na zmianę samochodziku;) Od zawsze chciałem posiadać Mazdę i w końcu gdy zacząłem zarabiać mogłem sobie pozwolić na kupno jednej z wielu Madzi:]
Będę bardzo happy jak będę mógł brać udział w jakichkolwiek zlotach spotach czy cokolwiek by poznać innych miłośników Mazdy.
Pozdrawiam!
Dobry Bass, Szybka jazda to jest to!:]
- Od: 20 lip 2014, 23:29
- Auto: Mazda 323F Ba 1.5 16v dohc 1996r.
Cześć. Na imię mam Marcin, mam 21 lat i pochodzę z miejscowości Łęczna (to jest 20km od Lublina). Mazdy jeszcze nie posiadam gdyż ciągle poszukuję interesującej Mazdy 3 sedan w benzynie. Tak się złożyło, że aktualnie jestem bez auta bo swojego Lanosa sprzedałem jak nadarzyła się okazja 3 tygodnie temu :d. Jednak mam nadzieję, że w najbliższym czasie znajdę interesujący "okaz" i również będę "pełnowartościowym" członkiem tego forum :d. Jak tylko zakupię autko to od razu się tym pochwalę :d. Pozdrawiam 
- Od: 16 mar 2014, 20:32
- Auto: Mazda 6 2.0 Benzyna
141 KM 2004r. Kombi.
Witam wszystkich
Od kilku lat chorowałam na Mazdę 323f, a od 3 miesięcy jestem jej szczęśliwą posiadaczką. Ma naklejki forumowe, więc sądzę, że poprzedni właściciel należał do Waszego klubu
z ciekawości weszłam. Mam nadzieję, że zostanę dłużej, pozdrawiam.
-
hysteriaize
Witam serdecznie wszystkich szczęśliwych posiadaczy Magdalen
Mam laseczkę z 2004 roku już nie najmłodszą z przebiegiem 173 tysięcy ale zadbaną i dobrze pomalowaną. Serduszko 105 konne kod silnika Z6 i co najważniejsze...Sedan
Pozdrawiam
-
Mefisto
Siemano wszystkim Posiadam od 7 LAT Mazde Mx-6 1991 Wersja USA 2.2 turbo
I do poruszania sie z pun A do B Mazde 3 BK
A tak to jeszcze raz wszystkch chciał bym poz
I do poruszania sie z pun A do B Mazde 3 BK
A tak to jeszcze raz wszystkch chciał bym poz
-
HouK
Hej,
witam ponownie po: