Mazda MX-6 GE KL-ZE '92 – Projekt Shiro Daisho
Czyli trzeba szukac dobrze. A wszyscy pisza ze jest nie do zdobycia oddzielnie ;/
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Da rade kupić samo ECU, na amerykańskim ebayu sporo tego. Ty w MX6 mozesz to swobodnie podpiąć, ja w X6 musiałbym już działać ze świnią
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Zdravko napisał(a): normalnie nie wypłacę się Tobie i reszcie ekipy do końca życia![]()
![]()
![]()
![]()
Również poznałeś dobroć kolegów z wlkp hehe ja tak samo będę wiecznie dla nich zobowiązany
pozdro Poznań
Sam komp od KL ZE dal by cos u mnie ? Sory za ot 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
no, no
to się chwali
jak teraz jedzie?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
bez porównania
ja jestem w pełni usatysfakcjonowany spalaniem i zabawą z jazdy
teraz dopieszczam ją wizualnie
nowy kolorek i felgi 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Kolor nadwozia zmieniasz? Inny kolor czy zostaje srebrny?;>
Bounty napisał(a):Kolor nadwozia zmieniasz? Inny kolor czy zostaje srebrny?;>
kusi mnie czarny... ^^
witek napisał(a):Masz tego słabszego ZE? Czy tego 200KM?
w tej chwili mam ZE 180KM
A ja sie pytam gdzie na tym wykresie są otwarcia Vrisów?
Wyglada na to ze ich w ogole nie podlaczyles :p
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Hmm czarny nieee ;d moze jakis inny odcien srebrnego ?
albo jeszcze jakis inny kolor xD?
Bounty napisał(a):Hmm czarny nieee

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Jakos do tych starszych mazd pasuje czern.. czy to MXy czy Xedosy..
Na wiosne moj tez zmieni barwe
Co do vrisow, do rzeczywiscie jakis taki ''regularny'' ten wykres.
Co jak co jednak, chcialbym 180 koni w Xedzie ;D
Na wiosne moj tez zmieni barwe

Co do vrisow, do rzeczywiscie jakis taki ''regularny'' ten wykres.
Co jak co jednak, chcialbym 180 koni w Xedzie ;D
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Nie jest źle. Ale odcinka trochę za nisko
Gratki 

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
witkowi pewnie chodzilo wersje KL ZE bo sa dwie rozniace sie walkami KL31 i KL01 chyba, ze chodzilo mu o cos innego ?;D
Kaszel91 napisał(a):Jakos do tych starszych mazd pasuje czern.. czy to MXy czy Xedosy..
jestem innego zdania

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Czarny pasuje niemal do wszystkiego, ciężko utrzymać go w czystości szczególnie gdy jest sucho i się kurzy , ale czarny to taki dostojny kolor:)
Dopisano 27 lip 2014 10:29:
A tak wg Zdravko to gratuluję wyniku , choć lekko odstaje jeszcze od wyniku Reissa , lecz to tylko 10 km i rożne czynniki mogły mieć wpływ na to że jest trochę mniej.
Dopisano 27 lip 2014 10:29:
A tak wg Zdravko to gratuluję wyniku , choć lekko odstaje jeszcze od wyniku Reissa , lecz to tylko 10 km i rożne czynniki mogły mieć wpływ na to że jest trochę mniej.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Hmnn,skoro planujesz i tak zmianę koloru,poszedlbym w stronę tego wiśniowego co nowe mazdy nim malują(nie pamiętam nazwy) niech ktoś walnie vt.
czarnego mxa widzialem na żywo i slabo to wygląda
czarnego mxa widzialem na żywo i slabo to wygląda
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Głowice i wałki kl-31
Co do mocy powinno być ok 190, trzeba jeszcze wgrać drugą mapę.
Mogło się coś zesrać po przekładce det-a z efki.Marius ma porobione kopie map,także trzeba pobadać co jest.
Dopisano 27 lip 2014, 10:54:
Hamował auto na innej hamowni niż wcześniej
Mogło się coś zesrać po przekładce det-a z efki.Marius ma porobione kopie map,także trzeba pobadać co jest.
Dopisano 27 lip 2014, 10:54:
deejay27 napisał(a):rożne czynniki mogły mieć wpływ na to że jest trochę mniej.
Hamował auto na innej hamowni niż wcześniej