Witam mam pytanie u mnie brakuje wentylatora klimatyzacji A/C jest jakaś kostka którą widać na zdjęcia. Ta mała wtyczka jest zapewne od sprężarki klimy czyli jest mi nie potrzebna jak mam ręczną ale ta duża ? czy pod nią można podłączyć wentylator ?. Po oglądaniu aut na forum widzę że jest jakaś kostka która się łączy z wentylatorem ale przewód od niej idzie chyba aż bezpośrednio od tego miejsc w którym ja mam tą kostkę widoczną na fotach. Czy jest jakiś taki przewód który by połączył się bezpośrednio od tej kostki aż do kostki wentylatora klimy ręcznej.
Wtyczka do wentylatora klimatyzacji ręcznej Mazda Xedos 6
Strona 1 z 1
Kolego, nawet jak masz manualną klimatyzację to i tak musisz mieć wentylator klimy i ten pojedynczy przewód też do sprężarki podłączyć trzeba. Ponieważ on zasila elektromagnetyczne sprzęgło sprężarki.
Pytanie dlaczego nie masz wentylatora klimy. Może się spalił i nie chciało się komuś inwestować?
BTW, bez wentylatora klima się nie uruchomi.
Ciekawe też czy reszta bebechów klimatyzacji jest sprawna.
Pytanie dlaczego nie masz wentylatora klimy. Może się spalił i nie chciało się komuś inwestować?
BTW, bez wentylatora klima się nie uruchomi.
Ciekawe też czy reszta bebechów klimatyzacji jest sprawna.
Strona 1 z 1