Zmiany w składzie Przedstawicieli Regionalnych
Jakie proszenieravo napisał(a):To może jak tu napiszę to może się doproszę zwrotu za koszulki zlotowe od Pawcia i od Fasoli, może tu Wam będzie wstyd i wpłacicie w końcu.
Koszulka była bardzo słabej jakości i po 2 praniach się wstąpiła ,Czy jest możliwa reklamacja
Ravo a co bilans Ci się nie zradza

-
Pawciu
Pawciu napisał(a):Koszulka była bardzo słabej jakości i po 2 praniach się wstąpiła ,Czy jest możliwa reklamacjaWymiana towaru lub jego zwrot ?
Masakra poziom tego co piszesz jest tak niski ehhh
matthies napisał(a):zarząd o 11 złożył dymisję postem w klubokawiarni
Ciekawe w ilu wątkach to jeszcze napisałeś?
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
ravo napisał(a):To może jak tu napiszę to może się doproszę zwrotu za koszulki zlotowe od Pawcia i od Fasoli
Wyleciało mi z głowy, chociaż nie, przelew już poszedł, wysłać Ci potwierdzenie wpłaty ?/ To ostatnio takie modne
ravo napisał(a):może tu Wam będzie wstyd
wstyd to kraść i z

ravo napisał(a):wpłacicie w końcu.
poszedł przelew z lekka górką, rozumiem, że paragonu nie dostane
-
Fasola
Mazd Max napisał(a):matthies napisał(a):zarząd o 11 złożył dymisję postem w klubokawiarni
Ciekawe w ilu wątkach to jeszcze napisałeś?Looker jak ostatnio podobnie pisał dostał ostrzeżenie.
w żadnym. Napisałem to, bo Paweł załążył wątek w klubokawiarni z informacją o tym. Nie czytałeś?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Dziękujemy za wiele dobrego, pracy, chęci i zapału na rzecz klubu – cbr mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wrócisz do czynnego działania
Powodzenia.
Witamy w naszych szeregach Majkiego, Majki88 obejmie pod swoje skrzydła ziemie Łódzką – także życzymy powodzenia i dużo zaangażowania bo będzie potrzebne.
Na dniach kolejna zmiana
Jak dobrze pójdzie DŚ będzie miał w końcu bo wielu latach przerwy swojego Przedstawiciela.
Witamy w naszych szeregach Majkiego, Majki88 obejmie pod swoje skrzydła ziemie Łódzką – także życzymy powodzenia i dużo zaangażowania bo będzie potrzebne.
Na dniach kolejna zmiana
To już chyba moja ostatnia nominacja 
Swirek gratulujemy
Gadula obiecał, że Ci pomoże na początku, sądzę że potem wystarczy już tylko jeden PR w Waszym regionie. Witamy nowego Przedstawiciela Podlasia
Swirek gratulujemy
No to jest mój zastępca, gratuluje 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)