prośba o opinie:

VIN JMZBK14Z271576787
Jak dla mnie za ten rocznik podejrzenie tanio. Sprawdziłem przebieg na stronie http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk ... gning.aspx 15.01.2013 było 173.000.
Z góry dzięki za wszelkie spostrzeżenia, uwagi
www.mazdaspeed.pl
Piotrek_154 napisał(a):Czy to oznacza, że Mazda 3 przy przebiegu ponad 200 tyś. to nadaje się na złom?
Marianek napisał(a):
Dominik 30 tysi i 40 tysi robią benzyny na zachodzie a i diesle robią po 15 i 10. Przestańcie patrzeć na zachodnia Europe oczyma Polaka tylko zacznijcie specyfika danego kraju. Niemcy taki czy taki wszytko możliwe zależy co kto lubi, chociaż firmówki w 95% będą dieslami. Holandia diesel tylko firmy i ludzie którzy robią sporo kilometrów, Belgia Luksemburg i po części Francja to kraje diesla bez znaczenia ile się jeździ.
Piotrek_154 napisał(a):Czy to oznacza, że Mazda 3 przy przebiegu ponad 200 tyś. to nadaje się na złom? Jak wygląda sytuacja w starszych autach, np. z 2005 roku? Nie wierzę, że auto z zachodu po 9 latach będzie miało mniej niż 200 tyś. Słyszałem, że w Niemczech 30 tyś. rocznie to normalny przebieg.
Czy chodzi o podejrzenie, że ten konkretny egzemplarz (ze względu na niską cenę za 2007 rocznik) będzie na pewno w bardzo kiepskim stanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości