nemi napisał(a):Cóż – Frigo są wyjątkowo ciche jak na zimówki...
może nigdy takowych nie używałem. A co do kleberków to zobaczymy narazie jestem zadowolony.
www.mazdaspeed.pl
Nie wiem jak obecnie ale kiedys ( mazda GD była sprzedawana na takich z tej firmy ) nie cieszyły sie dobra opiniąRiki napisał(a): Bridgestone
Tez o nich myslałem lecz wybrałem Dunlopa SP01 Sport – są napewno bardzo ciche i dobrze odprowadzają wodę, jak będzie dalej zobaczę.Riki napisał(a):Conti Premium Contact 2
Jaksa napisał(a):Nie wiem jak obecnie ale kiedys ( mazda GD była sprzedawana na takich z tej firmy ) nie cieszyły sie dobra opinią
Jaksa napisał(a):Tez o nich myslałem lecz wybrałem Dunlopa SP01 Sport – są napewno bardzo ciche i dobrze odprowadzają wodę, jak będzie dalej zobaczę.
Riki napisał(a):Co wybrać Bridgestone Turanza ER300 czy Conti Premium Contact 2? rozmiar 195/6015H.
W nocnym komisieRiki napisał(a):fedrr gdzie tak tanio
Nawet bardzo , jaki rozmiar kupiłes?fedrr napisał(a):Ale w sumie i tak tanio wychodzi:)
Jaksa napisał(a):podobno nietypowy
fedrr napisał(a):RIKI-Oponki kupiłem w Shell Autoserv przy Reducie.wyprodukowane na koncu 2005r:)
montaz gratis,ale wyważenie 14zł za koło a w przypadku alufelg 19zł!Ale w sumie i tak tanio wychodzi:)
No widzisz dlatego tak tanio , zapytaj w jakiej cenie mają 195/55/15 – fabryczny zamiennik ( mam takie na 323 BJ. – tez jakos drogo było ) .fedrr napisał(a):Jaksa- 195/50/R15
Daj sie ponieść......Riki napisał(a): Pirelli nie chce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Opinie i Poradniki