Wszyscy dostali maila od Fredzla z flagami? Szczerze? 100 razy wole klubowa
RADOM – spotkania regionalne
Ja mysle, ze nie zapomnisz przyjechac 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieciu, ale klubowej to nawet Maciek już nie chce...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Więc daj propozycję czegoś innego i zrobi się. To było tak przykładowo w klimacie tego o czym rozmawialiśmy na spocie. Ale Guinness pisze, że możemy normalnie używać loga forum mazdy, więc można i z tym coś pokombinować.

Japan--->France
tadziomaru1 napisał(a):Mieciu, ale klubowej to nawet Maciek już nie chce...
a to co mysli Maciek jest swiete? Nikt nie ma swojego rozumu?
FREEZY napisał(a):Więc daj propozycję czegoś innego i zrobi się. To było tak przykładowo w klimacie tego o czym rozmawialiśmy na spocie. Ale Guinness pisze, że możemy normalnie używać loga forum mazdy, więc można i z tym coś pokombinować.
Nie widze innej flagi jak ta z logiem. Logo musi byc na fladze, no halo
tygrys36 napisał(a):Może ktoś wrzuci te projekty tutaj aby wszyscy mogli zobaczyć wypociny Kuby
Troche brzydko to nazwales

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):W Wawie jest bunt bo Macka zrzucili ze stolka wiec na nich sie nie zapatrujcie, mamy swoje rozumy
Właśnie dlatego Mostku ja osobiście uważam, że nie potrzebujemy 2 flag i ich flagi
Mieczyslaw napisał(a):Nie widze innej flagi jak ta z logiem. Logo musi byc na fladze, no halo
No to spoko loko, wrzucimy i logo
Mieczyslaw napisał(a):tygrys36 napisał(a):Może ktoś wrzuci te projekty tutaj aby wszyscy mogli zobaczyć wypociny Kuby
Troche brzydko to nazwales
Dzięki za słowa obrony (bo tak to odebrałem)
To co wysłałem to tak jak mówiłem tylko propozycja na szybko, żeby było od czego zacząć rozmowę i kontynuować ustalenia. A na forum wrzucimy dopiero jak coś ustalimy.

Japan--->France
A po co nam flaga??? A Mietkowi nawet dwie potrzebne... Mi pasuje 7 no i kilka małych poprawek na maila wysłałem.
Myślałem, że sinkiewicz, belka, roztowski (specjalnie z małej) i inni polecą ze stołka szybciej niż Maciek.
Czy jego prezes też nagrał?
Panowie mam do Was nr więc jak będzie już wiadomo o której ruszamy to zadzwonie.
Tak jak mówiłem, nie pojade jeśli pogoda bedzie niewyraźna żeby nie robić wszystkim problemów z dzieckiem. Wymieńcie się numerami i po problemie. Ruszacie razem nie oglądając się na mnie, ja najwyżej dojade po południu tak jak pojechałem na Zegrze.
Myślałem, że sinkiewicz, belka, roztowski (specjalnie z małej) i inni polecą ze stołka szybciej niż Maciek.
Czy jego prezes też nagrał?
Panowie mam do Was nr więc jak będzie już wiadomo o której ruszamy to zadzwonie.
Tak jak mówiłem, nie pojade jeśli pogoda bedzie niewyraźna żeby nie robić wszystkim problemów z dzieckiem. Wymieńcie się numerami i po problemie. Ruszacie razem nie oglądając się na mnie, ja najwyżej dojade po południu tak jak pojechałem na Zegrze.
Ja uwazamy, ze jestesmy czlonkami klubu, a nie mamy swoj wlasny klub i taka flage powinnismy miec

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mietek czy ktoś Ci grozi ... ,że np. Ci coś zabierze
niby masz racje więc flaga bedzie klubowa + coś więcej
przecież patrząc na flage Solidarności każdy ja utożsamia z narodową a jest inna. My się tak daleko nie posuniemy. Chyba nic się nie stanie jak bedzie tam Radom lub Mazwsze. A na flage powinno być głosowanie tak jak są rozstrzygane konkury mazdy z cyckami

niby masz racje więc flaga bedzie klubowa + coś więcej
przecież patrząc na flage Solidarności każdy ja utożsamia z narodową a jest inna. My się tak daleko nie posuniemy. Chyba nic się nie stanie jak bedzie tam Radom lub Mazwsze. A na flage powinno być głosowanie tak jak są rozstrzygane konkury mazdy z cyckami
Ostatnio edytowano 10 lip 2014, 23:07 przez kajol, łącznie edytowano 1 raz
a w pupie mam tabliczke bo przeciez o to Ci chodzi... Takie jest moje zdanie i mowilem o tym na Borkach, niestety jestem w tym sam...

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Ja uwazamy, ze jestesmy czlonkami klubu, a nie mamy swoj wlasny klub i taka flage powinnismy miec
Przecież wszyscy chcemy wielkiego napisu "Klub MazdaSpeed", co zaakcentuje niepodważalnie przynależność do klubu, ja nie widzę innej możliwości. Co będzie nad i pod tym napisem, to raczej powinno być dowolne dla wszystkich regionów (Karol chce cycki, ale mu się przetłumaczy, to biorę na siebie
Słowo Maćka nie jest święte, ale wielu innych zrezygnowało już ze składki na flagę.
Poza tym, pisząc, że jak zajedziemy na Ryki czy jakikolwiek inny zlot i będzie sto takich samych flag nie wiadomo skąd, zacytowałem Mieciu Ciebie.
Ostatnio edytowano 10 lip 2014, 23:12 przez tadziomaru1, łącznie edytowano 1 raz
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Zwroc uwage na to co napisalem wyzej, slowo Macka swiete nigdy nie bylo, a teraz cala Warszawa rezygnuje z flagi "w ramach prostestu" bo go zdegradowano.
Dokladnie tak jak mowisz, miejmy dlatego dwie, regionalna i klubowa. A tak w ogole dlaczego tak jestem przy tym zebysmy mieli tez flage klubowa? Bo ten klub zaczyna sie sypac od srodka, regiony zaczynaja zyc wlasnym zyciem. Widze i czytam jakie jaja sie dzieja na forum i nie chce przylozyc cegly do tego muru, wole zeby to jakos wszystko w kupe zebrac chociazby takim gestem... za dlugo w tym siedze zeby pozwolic zeby to sie rozpieprzylo tak o, a do tego to w tej chwili zmierza
Dokladnie tak jak mowisz, miejmy dlatego dwie, regionalna i klubowa. A tak w ogole dlaczego tak jestem przy tym zebysmy mieli tez flage klubowa? Bo ten klub zaczyna sie sypac od srodka, regiony zaczynaja zyc wlasnym zyciem. Widze i czytam jakie jaja sie dzieja na forum i nie chce przylozyc cegly do tego muru, wole zeby to jakos wszystko w kupe zebrac chociazby takim gestem... za dlugo w tym siedze zeby pozwolic zeby to sie rozpieprzylo tak o, a do tego to w tej chwili zmierza

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Tak, ja też wiem, że te rezygnacje to znak protestu, mi jednak najbardziej chodzi o to, że wzór flagi zaproponowany przez zarząd jest brzydki.
Ale ta nasza regionalna będzie klubowa...
Mieczyslaw napisał(a):Dokladnie tak jak mowisz, miejmy dlatego dwie, regionalna i klubowa.
Ale ta nasza regionalna będzie klubowa...
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
a pomyslu o dwoch stronach nie slyszalem 
Jest brzydka, bo jest strasznie brzydka
moze na zywo bedzie ladniejsza.
Ok to czekam na nastepne projekty.
Moze taka jak klubowa z tym, ze napis na srodek i nizej od lewej strony mniejszymi literami tak jak gadalismy nazwa regionu i nizej nazwa miasta? i do tego nasze wlasnoreczne podpisy? Mysle, ze pomysl z podpisami nie jest zly
Jest brzydka, bo jest strasznie brzydka
Ok to czekam na nastepne projekty.
Moze taka jak klubowa z tym, ze napis na srodek i nizej od lewej strony mniejszymi literami tak jak gadalismy nazwa regionu i nizej nazwa miasta? i do tego nasze wlasnoreczne podpisy? Mysle, ze pomysl z podpisami nie jest zly

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ja jeszcze żadnego nie widziałem, niedawno dopiero wysłałem Kubie adres i-mail, ale chyba poszedł spać... 
Myślę, że może być bez podpisów, nie musi być aż tak indywidualna, ważne żeby było Mazowsze i Radom.
Oj, właśnie sprawdziłem pocztę i są, wylogował się z forum, ale maila wysłał.
Żaden projekt mi się nie podoba ze względu na ten wielgachny Radom na każdym.
To powinno być tak jak gadaliśmy:
tło niebieskie,
od góry na pół flagi lilia, zrobiona kolorem szarym,
od połowy napis "Klub MazdaSpeed" na całą szerokość, wysokości 1/4 flagi,
pod spodem o połowę mniejszymi literami "Mazowsze" – zaakcentowanie regionu gdzie się spotykamy
pod tym, o połowę mniejszymi literami od "Mazowsze" napis "Radom" – zaakcentowanie okolicy w której się spotykamy.
Wszystkie napisy w kolorze białym.
Napisy "Mazowsze" i "Radom" mogą być na lewo, na środku, lub na prawo – do przedyskutowania, wydaje mi się, że na lewo, czyli przy drzewcu, będzie wyglądało najlepiej.
Myślę, że może być bez podpisów, nie musi być aż tak indywidualna, ważne żeby było Mazowsze i Radom.
Oj, właśnie sprawdziłem pocztę i są, wylogował się z forum, ale maila wysłał.
Żaden projekt mi się nie podoba ze względu na ten wielgachny Radom na każdym.
To powinno być tak jak gadaliśmy:
tło niebieskie,
od góry na pół flagi lilia, zrobiona kolorem szarym,
od połowy napis "Klub MazdaSpeed" na całą szerokość, wysokości 1/4 flagi,
pod spodem o połowę mniejszymi literami "Mazowsze" – zaakcentowanie regionu gdzie się spotykamy
pod tym, o połowę mniejszymi literami od "Mazowsze" napis "Radom" – zaakcentowanie okolicy w której się spotykamy.
Wszystkie napisy w kolorze białym.
Napisy "Mazowsze" i "Radom" mogą być na lewo, na środku, lub na prawo – do przedyskutowania, wydaje mi się, że na lewo, czyli przy drzewcu, będzie wyglądało najlepiej.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Chciałem tylko zaznaczyć, że ja nie zrezygnowałem z powodu Maćka, tylko po zamknięciu czaterii. Pokazało to jak słaby jest zarząd i do jakich metod rodem z PRL się skłania.
Co do flagi. Chodziło o zaznaczenie na niej delikatnie regionu, a nie tworzenie nowej innego klubu. Moim zdaniem powinna być taka jak ktoś (no właśnie poza plecami forumowiczów) już ustalił uzupełniona o region. Czy to sprawia, że by przedstawiała inny klub?
I jeszcze jeden szczegół na znaczek mazdy niestety trzeba mieć zgodę bo jest zastrzeżony, w przeciwieństwie do klubu mazdyspeed.
Co do flagi. Chodziło o zaznaczenie na niej delikatnie regionu, a nie tworzenie nowej innego klubu. Moim zdaniem powinna być taka jak ktoś (no właśnie poza plecami forumowiczów) już ustalił uzupełniona o region. Czy to sprawia, że by przedstawiała inny klub?
I jeszcze jeden szczegół na znaczek mazdy niestety trzeba mieć zgodę bo jest zastrzeżony, w przeciwieństwie do klubu mazdyspeed.
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Taka flage z regionami probowalem przeforsowac w osobnym temacie o fladze, niestety sie nie udalo. Bledem bylo zebranie sie we trzech, ustaleniu jak ma wygladac i juz. My bedziemy z ta flaga po Polsce jezdzic wiec tez powinnismy miec mozliwosc wypowiedzenia sie i wplyniecie na zmiane wygladu takiej flagi. Wyszlo jak wyszlo.

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'