dzieki abudabdi za poswiecony czas

www.mazdaspeed.pl
mazda666 napisał(a):Miło jest mi oznajmić wszystkim, że moja Mazda odzyskała mocproblemem był źle ustawiony rozrząd. Pewne jest że jakiś Helmut grzebał w silniku i niechlujnie go poskładał. Na dodatek powyrywane były gniazda/kable od Klimy(nie działała). Dlatego gratulacje dla mojego mechanika (niektórzy na forum radzili mi go zmienić) za trafna diagnozę i naprawę. Teraz czuć prawdziwa frajde z jazdy
[youtube]QB9_0ngWoXE[/youtube]
brodaM6 napisał(a):Te cykanie to zawory ,u mnie cykają podobnie jak u kolegi pingroxaa czy to dobrze to nie wiem ze tak głośno,Abudabi zdjąć było wyciszenie z silnika .
brodaM6 napisał(a):Abudabi zdjąć było wyciszenie z silnika .
ten filnik to nie z mojego samochodu,
thing napisał(a):kolego, jak zaślepiłeś egr, zrobiłeś sobie zaślepkę czy gdzieś kupiłeś? Dużo dłubania z wyciągnięciem tłumika?
t34567 napisał(a):Na benzynie taz tak masz? A cisnienie gazu nie spada? Nie ma gdzies nieszczelności zrobionej po demontażu/montażu? Mi też parę dni temu zaczął występować mały lag przy przyspieszaniu, winowajcą okazała się mała nieszczelność na rozdzielaczu wtryskiwaczy, wystarczyło wymienić opaske i dokręcić dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6