jestem świeżym posiadaczem Mazdy 3 BK, wszystko jest ok, jednak jest mały mankament
Pozdrawiam!
www.mazdaspeed.pl
krgsone napisał(a):w przypadku drugiego pilota który nie reaguję na LOCK i UNLOCK, mam wrażenie, że w nim są wyrobione przyciski
krgsone napisał(a):jeden pilot kiedy wcisnę LOCK to reaguję i zamyka auto, ale już później UNLOCK, zero reakcji
D0minik napisał(a):A tak z ciekawości – jaki przebieg ma auto że tak zużyte masz te piloty?
widmo82 napisał(a):Trochę naciągane jest to powiązanie zużycia pilotów z przebiegiem. Moge jeździć po mieście przez cały dzień i parkując co 30minut i będę miał 100tyś po 10latach a inny kierowca zrobi te 100tyś w 2-3lata zwiedzając całą Europę. To tak jak z wytartą gałką od zmiany biegów. Jedni maja zwyczaj częstego trzymania dłonią gałki zmiany biegów, inni ręcznego.... Jeden ma gładziutką skórę i wiosłuje po mieście zmieniając co chwilę biegi a inni mają szorstkie dłonie jak mój ojciec i jak myślisz jak będzie wyglądała jego gałka w połaczeniu z sygnetem ?:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości