szykuje mi się jeszcze wymiana przednich tulei wahacza – jak ja to kocham
Mazda 323f BA KL '94 wściekła
taa a foto z samowyzwalacza
muszę podjechać na jeszcze jedną wagę
Na złom to nadaje się bg, ale dam jej drugie życie i będę łatał, wiec strojenie znowu się odwlecze
... cóż, życie.

mlody1921 napisał(a):Na dodatek że zapina nieźle to wygląda Bardzo Fajnie jedna z najładniejszych BA

Takie pytanie, czy ktoś próbował zainstalować u siebie chłodnicę oleju wspomagania kierownicy?
Miałem taki epizod na torze we wrocku ze podczas upalania poziom cieczy w zbiorniczku podniósł się, olej zrobił się ciepły i rzadki a w rezultacie miałem mega opory w skręcaniu
Jeżeli chodzi o coś innego niż ta rurka o której wspomniał onyx to Weed chyba wrzucał chłodnicę wspomagania.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Tak, mam tą rurkę i widocznie jest za słabo wydajna, ale faktycznie zmalpuje moda po weedzie i zacznę szukać chłodnicy z 626.
Na ten sezon mam jeszcze w planie zadbać o lepsze chłodzenie silnika, dołożę drugi wentylator od klimy i tyciu podniose maskę od tyłu. W obecnej chwili czekam na wałki kl31 oraz wstępnie umówione mam strojenie na sierpień
Na ten sezon mam jeszcze w planie zadbać o lepsze chłodzenie silnika, dołożę drugi wentylator od klimy i tyciu podniose maskę od tyłu. W obecnej chwili czekam na wałki kl31 oraz wstępnie umówione mam strojenie na sierpień
jeszcze ci Patryk tego nie wyslal . Lepiej go męcz bo po tym co ostatnio sie tu o nim pisze to możesz długo jeszcze na nie czekać
-
Pyton162
Dotarły
witek napisał(a):Czy same KL31 wałki do zwykłego KL ma oryginalnym kompie coś dadzą?
zobaczymy
mam jeszcze do prostego kolektora przepustnice z klze, wiec dolot dołącz wspólnie do zestawu.
Witek no weź pomyśl skąd ma sie niby ta moc wziąść
KLZE
– ostrzejsze wałki
– stopień sprężania inny
– zapewne więcej wahy musi lać na górze
Wałki na pewno coś dadzą ale bardzo mało jedyne co sie odczuje to inaczej będzie przebiegać moc i moment przeniesie sie do góry i może być za ubogo na górze
KLZE
– ostrzejsze wałki
– stopień sprężania inny
– zapewne więcej wahy musi lać na górze
Wałki na pewno coś dadzą ale bardzo mało jedyne co sie odczuje to inaczej będzie przebiegać moc i moment przeniesie sie do góry i może być za ubogo na górze
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Mówiąc coś dadzą nie chodzilo mi o "pińcet kuni mocy" tylko chociażby lepszą prace silnika
Ale na razie nie planuje stroić mazdy ani zmieniać wtrysków więc nie ma się w co bawić.
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Kolejne Gt w rodzinie