I ja w końcu dojechałem!
A tak poważnie, w końcu jest chwila żeby napisać. Jak zwykle świetnie się bawiłem, serdeczne podziękowania dla organizatorów za możliwość bycia tam z Wami i dla wszystkich obecnych za rywalizację na torze i wspólną zabawę. Cieszę się że jednak Rakietowa pojawiła się w harmonogramie! Tor jest naprawdę fajny, i nie wiem z czego wynika niska frekwencja, czy to kwestia lokalizacji.. nie sądzę, przecież jest dużo klubowiczów na Dolnym Śląsku, Śląsku, Opolszczyźnie a i np. z Łodzi wcale nie tak daleko. No w każdym razie udało się i to jest najważniejsze.
Osobiście ja tam się cieszę że trochę popadało, przynajmniej były zróżnicowane warunki na torze

Miło było spotkać po raz kolejny starych znajomych i poznać nowe osoby.
Jazdy było naprawdę sporo, kto chciał poszaleć na pewno nie narzeka. Jedzonko też bardzo smaczne

Ogólnie same pozytywy, szkoda że fotokomórki nawaliły no ale to drobny detal na tle całej bardzo udanej imprezy.
I jeszcze przepraszam Was bardzo że tak się zmyliśmy po angielsku ale miałem dość dokładnie zaplanowany czas w ten weekend, impreza się troszkę przeciągnęła, i jak się zorientowałem jak jest późno to już musieliśmy uciekać.
Dzięki jeszcze raz za świetną wspólną zabawę i mam nadzieję do zobaczenia wkrótce