swoją drogą warto takie wątki czytać aby nie dać się zaskoczyć
może trochę nie w temacie ale ostatnio robiłem dłuższa trasę
i o dziwo spalanie zależy w dużej mierze od jakości gazu
do 7,3 do 10,3 trasa ponad 2 tyś km autostradami
www.mazdaspeed.pl
Wisniaus napisał(a):70 000 km na LPG od Bananmina w Busku.Zeeeroo problemów![]()
![]()
![]()
A jesli ktos ma daleko do Buska Zdroju a bliżej do tarnowa to jest Rafał na ul.Wiadukt w tarnowie.I Rafał to Wierna kopia Krzycha z BuskaPolecam
![]()
![]()
![]()
Ja montowalem w Busku bo o Rafale nie wiedzialem jeszcze wtedy a teraz śmigam do niego ze wszystkim.Znajomi montowali u Rafala z mojego polecenia i sa bardzo zadowoleni
Wisniaus napisał(a):Zawory pracuja na poduszcze olejowej w szklance wiec po co regulowac skoro same sie reguluja?
Avio84 napisał(a):Gazownik polecił mi właśnie Zenita bo niby jest łatwiej go prawidłowo zestroić i jest mniejszy problem z serwisem.
Avio84 napisał(a):Samochód więcej spala, obroty falują, przygasa na jałowym? Bo jeżeli kwestią by było spalanie o 0,5, może 1L większe od Staga to jeszcze by to tak nie bolało. Byle silnika nie zniszczyło.
a słyszał o Zenit Pro i Pro OBDPrzemek323c napisał(a):To nie na tym rzecz polega. Jesli zrobi ci to jak nalezy to bedzie jezdzic i na zenicie ale ta elektronika jest po prostu ubozsza w opcje konfiguracyjne i czesto trzeba sie orzezbic dla pozytywnego efektu korzystajac z dziwacznych rozwiazan.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości