Mazda 3 BK, 1.6 benzyna, 2005, otomoto C33696852, 17900 zl, Szczecin

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez llukasz05 » 1 lip 2014, 01:16

http://otomoto.pl/mazda-3-1-6-16v-serwi ... 96852.html

Witam,
czy ktoś wie może coś o tym aucie, czy rzuca się komuś w oczy coś na co ja nie zwróciłem uwagi? Dodam tylko, że niepokoją mnie następujące rzeczy (chociaż może się czepiam): lekkie niespasowanie między maską a zderzakiem z przodu (na zdjęciu, patrząc od przodu, widać to zaraz obok grilla z lewej strony), na zdjęciu fotela kierowcy w prawej dolnej krawędzi widać rdzę (czy może niedomalowanie? – czy mam się tym przejmować?).

Edit: Dzisiaj byłem oglądać tą Mazdę. Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć. Muszę przyznać, że samochód ładnie wygląda zarówno w środku jak i na zewnątrz. Można się przyczepić do kilku rys oraz dwóch czy trzech małych plamek (około 0.5 cm kwadratowego każda) podreperowanego lakieru. W środku podłokietnik jest lekko przetarty, tapicerka siedzenia kierowcy jest lekko "zmechacona" na małym fragmencie, jednak nie psuje to ogólnie dobrego wrażenia. Elektronika jest sprawna, samochód dobrze się prowadzi. Zastanawia mnie przednia szyba, która jest z innego roku niż wszystkie pozostałe, jednak silnik wygląda w porządku, więc nie wiem, czy się doszukiwać tutaj czegoś podejrzanego. Na załączonych zdjęciach koła widać również, że nadkole było "konserwowane". Tak więc co o tym sądzicie? Jak oceniacie auto?
PS. VIN jest dostępny w ogłoszeniu na otomoto
Załączniki
mazda_tyl.jpg
Tył (ktoś wdarł mi się w kadr, więc musiałem go usunąć, stąd czarna plama)
mazda_szyba_przod.png
Fragment przedniej szyby
mazda_szyba_bok.png
Fragment szyby – bok (z przodu)
mazda_silnik.jpg
Silnik
mazda_przod.jpg
Przód
mazda_kolo1b.jpg
Koło
mazda_kolo1a.jpg
Koło
mazda_drzwi.jpg
Drzwi (brud na dole)
mazda_bok.jpg
Bok (brakuje bardzo małego fragmentu listwy)
llukasz05