patenty na schowki
Strona 1 z 1
macie moze jakies patenty na zwiekszenie liczby schowkow w 323f bg, bo musze przyznac ze mnie juz szlag trafia jak nie mam gdzie np. telefonu polozyc
(odkladam zawsze na polke przed zegarami ale to nie jest najlepsze miejsce). zastanawialem sie nad przerobieniem popielniczki na schowek ale stwierdzilem ze moze macie juz jakies wyprobowane patenty. 

- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
MartiniS napisał(a):Kup sobie półeczke na panel środkowy, taką pod radio...w ASO 140 PLN, na szrocie okolo 40
a jak to wyglada ? ja pod radiem mam zrobiony schowek na kazety :/ w sumie do niczego niepotrzebny bajer bo kto dzisiaj kaset slucha

jesli jest taka mozliwosc to prosze o fote tej poleczki o ktorej mowisz. z gory dzieki
Ten patent z popielniczką i telefonem to opracowałem jak tylko kupiłem efke.
Całkiem dobrze się sprawdza, tylko troche niewygodnie się wyjmuje telefon przy jeździe na pierwszym i trzecim biegu. Ale tak to całkiem, całkiem.
Całkiem dobrze się sprawdza, tylko troche niewygodnie się wyjmuje telefon przy jeździe na pierwszym i trzecim biegu. Ale tak to całkiem, całkiem.
leniwi ożywiają się wieczorem a najbardziej leniwi w sobotę
TALREP napisał(a):jesli jest taka mozliwosc to prosze o fote tej poleczki o ktorej mowisz. z gory dzieki
Sure, skan z tygodnika Motor, w którym była opisana nasza pociecha
Fragment zdjecia na samym dole
A to z kasetami też widziałem, ale to zupelnie nieprzydatne
Be yourself no matter what they say
- Od: 10 mar 2005, 17:09
- Auto: Mazda MX5 NB 2004 Unplugged
hehe ja nawet mam ten motor
nie wiem dlaczego nie zwrocilem uwagi
dzieki, tak patrze na to zdjecie i w sumie to jeszcze obok zapalniczki mozna by jakas poleczke zorganizowac. ja mam wersje przed liftingiem i w tym miejscu jest zaslepka po sterowaniu lusterkami ktorego nie posiadam
jakby wywalic zaslepke i zrobic poleczke to zawsze jakies drobiazgi sie pomieszcza, tylko pytanie czy za ta scianka jest na to miejsce 
martinez napisał(a):ja u siebie zamontowalem podlokietnik z mx3. Otwierany i telefon pakuje do srodkaDodatkowo lokiec moze sobie wyodnie spoczac podczas jazdy.
a czy taki nieoryginalny podlokietnik nie przeszkadza na przxyklad w obsludze hamulca recznego ?
TALREP napisał(a): a czy taki nieoryginalny podlokietnik nie przeszkadza na przxyklad w obsludze hamulca recznego ?
Dlaczego nieoryginalny?? Ja mowie o podlokietniku z mx3 idealnie pasuje, w niczym nie przeszkadza i jest oryginalny
- Od: 20 paź 2004, 16:33
- Auto: Mazda 6 GY
martinez napisał(a):Dlaczego nieoryginalny?? Ja mowie o podlokietniku z mx3 idealnie pasuje, w niczym nie przeszkadza i jest oryginalny zeby mazdowski
mógłbyś to pokazać na fotkach
gdzie to nabyłeś i za ile
pzdr
szukalem ostatnio na allegro
to sie montuje zamiast starego fragmentu plastiku oslaniajacego dzwignie hamulca. tak przynajmniej wnioskuje po obejrzeniu zdjec
http://www.allegro.pl/item97196594_mazd ... mx_3_.html
swoja droga troche to drogie :/ trzeba na szrocie szukac

swoja droga troche to drogie :/ trzeba na szrocie szukac
olejziom napisał(a):hmmm a czy taki podlokietnik by pasowal do zwyklej mazdy 323 bg hatchbeck?
dokladnie tak mam i do takiej montowalem
termis napisał(a):Martinez a kolor tapicerki ci sie zgadza z tym podłokietnikiem??
jest troche ciemniejszy, ale praktycznie niezauwazalne to jest
- Od: 20 paź 2004, 16:33
- Auto: Mazda 6 GY
Strona 1 z 1