SZCZECIN – spotkania regionalne
jeśli chodzi o jutro to mogę tylko koło godziny 17 albo 22... a zrobiłeś już autko? 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Nie, mam skuter ☺
Albo micre
Albo micre
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Ja niestety jutro odpadam, młody ma zakończenie gimnazjum i później idziemy gdzieś to uczcić
Patryk , laptopa własnie testuje.
Patryk , laptopa własnie testuje.
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Mnie tez nie bedzie niestety.
Zapraszam dzisiaj do garażu przy ul leszczyńskiego będe z wodzem
-
Patryk
Panowie z racji ze niedługo zajadę do Szczecina na urlop chciałbym dać do obszycia kiere z MXa oraz do pomalowania felgi, możecie kogoś dobrego polecić ?
Będę od20 do 27 lipca wtedy może jakiś spocik
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Pudzian84 napisał(a):Zapraszam dzisiaj do garażu przy ul leszczyńskiego będe z wodzem
Kurde wcześniej trzeba było, bo już browara strzeliłem
Marianek napisał(a):Panowie z racji ze niedługo zajadę do Szczecina na urlop chciałbym dać do obszycia kiere z MXa oraz do pomalowania felgi, możecie kogoś dobrego polecić ?
Jeśli chodzi o spota to myślę że coś się wykręci, bo trochę czasu mamy
Marianek napisał(a): oraz do pomalowania felgi, możecie kogoś dobrego polecić ?
swoje felgi prostowałem i malowałem u takiego chłopaka na Mieszka I, ja jestem zadowolony
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Leci ktoś na nocną jazdę? 
Zdravko daj zdjęcie
i ewentualnie dopytaj czy da rade pomalować na taki kolor jak na zdjęciu w załączniku oraz cena.
Felgi na pewno trzeba wypiaskować, to te:
Jeśli nie da sie na niebieski to standardowy srebrny. Oczywiście jeszcze jaka cena
.
Dzieki.
Felgi na pewno trzeba wypiaskować, to te:
Jeśli nie da sie na niebieski to standardowy srebrny. Oczywiście jeszcze jaka cena
Dzieki.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Marianek napisał(a):Panowie z racji ze niedługo zajadę do Szczecina na urlop chciałbym dać do obszycia kiere z MXa oraz do pomalowania felgi, możecie kogoś dobrego polecić ?
Bartek z BMS. Robią dużo felg, mi zrobili do Patrola – rok w terenie i zero odprysków, więc polecam z czystym sumieniem http://www.mbs-reklama.pl/kontakt/
powiedz, ze od Ronina, to może i rabacki da albo chociaż przyśpieszy robotę, bo pracy mają duuużo
- Od: 28 cze 2014, 22:53
- Auto: Mazda CX-9 2013 USA Crystal White Pearl Mica
Marianek, gadałem z chłopakiem od tych felg. Pomalować na ten kolor co byś chciał to dla niego żaden problem tylko że najlepiej by było jakbyś sam mu ten kolor wybrał albo podał oznaczenie z jakiejś ogólnej klasyfikacji farb żebyś nie był później nie zadowolony z powodu złego odcienia... a jeśli chodzi o cenę to plus minus 120 za felgę, w zależności od tego ile byłoby roboty i w jakim by były stanie. Zdjęcie swoich prześlę Ci wieczorkiem bo teraz nie mam jak z telefonu zgrać
Ja odpadam od dzisiaj skrzynie będą robił ze znajomym misze ja rozłożyć i po sprawdzać
I później złożyć do kupy tak żeby jechała madziorka
I później złożyć do kupy tak żeby jechała madziorka
-
Patryk
Jakas ochota na sobotńie spotkanie wieczorem ?
chętnie, tylko na bulwarach i wałach dni wody są , może być problem z zaparkowaniem
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Kurcze szkoda bo o bulwarach myslalem