Ale jak mnie najdzie to może w tym roku psikne
Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
One już są matowe
ale nie chcę malować szprajem,bo w przyszłym roku może jakiś kolorek fajne wleci,np purpurka.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
arafal21 napisał(a): Puprka, ale wtedy glebunia musi byc
Bydzie pod koniec tyg

Ej mi się mam nadzieje tylko wydaje?? Na tym zdjęciu wygląda jakby tylne koło było za bardzo z przodu, a przednie za bardzo z tyłu..

Bartek1986 napisał(a):Ej mi się mam nadzieje tylko wydaje?? Na tym zdjęciu wygląda jakby tylne koło było za bardzo z przodu, a przednie za bardzo z tyłu..
jutro sprawdze,ale to raczej kwestia zjęcia z kąta zobionego.Auto prowadzi sie normalnie,nie ściąga nawet przy 180/h
z pakietem gt i mocną gleba bedzie to juz jakos wygladac. Nie wiem czy sam bym sie nie skusił na taka bude ale w wersji gt
-
Pyton162
To jednak zludzenie na zdjeciu.
Pyton,za Gt musialbym polozyc 2,5 raza tyle ,a w gratisie codzienny strach czy to juz panewka czy jeszcze nie;)
Pewnie sporo osób twierdzi inaczej,ale przy moich zarobkach Gt jako auto na codzien i do wszystkiego sie nie nadaje.
Poza tym Gteka to jak juz to robić na hardcora weekendowego.
Z nowości to nowe alu trochę biją przy 110+ wiec wrocily kola z poloneza;)
Winne są najprawdopodobniej nakrętki ze zbyt malym stozkiem.
Ale jest maly progres-dzięki Reissowi jest juz dokladka na przód.Co prawda ta cienka z megane polifta ale lepszy rydz jak nic:)
Jutro powinny dojsc springi -50:D
Pyton,za Gt musialbym polozyc 2,5 raza tyle ,a w gratisie codzienny strach czy to juz panewka czy jeszcze nie;)
Pewnie sporo osób twierdzi inaczej,ale przy moich zarobkach Gt jako auto na codzien i do wszystkiego sie nie nadaje.
Poza tym Gteka to jak juz to robić na hardcora weekendowego.
Z nowości to nowe alu trochę biją przy 110+ wiec wrocily kola z poloneza;)
Winne są najprawdopodobniej nakrętki ze zbyt malym stozkiem.
Ale jest maly progres-dzięki Reissowi jest juz dokladka na przód.Co prawda ta cienka z megane polifta ale lepszy rydz jak nic:)
Jutro powinny dojsc springi -50:D
Bo_Lo napisał(a):Pyton,za Gt musialbym polozyc 2,5 raza tyle ,a w gratisie codzienny strach czy to juz panewka czy jeszcze nie;)
Bez jaj. W tych czasach kupić GT po panewkach robionych np. w 4t to nie problem. Chociaż sam nie pochwalam kosztu remontu w takich firmach.. Więc strach odpada.. Ja mam silnik robiony za ułamek kwoty jaką się podaje na forach (jestem świadomy, że ktoś to przeczyta jak będę sprzedawał auto hehe)
Już dokładnie nie pamiętam, ale między 35-40kkm zrobione po remoncie i wymieniane były tylko świece i kable

Tyle co dałeś ze zawias, felgi i inne duperele to ja wydałem na naprawy przez prawie 2 lata

Po sprzedaży opon tych co byly na imprezie,to koszt kół i zawiasu będzie ok 300zl:)
Zawias z tego co widziałem kosztował właśnie 300, więc jeśli za cenę opon kupiłeś felgi z oponami to czuje jakościowy downgrade 
Ps. Wyznaczę Ci cel
trudno uwierzyć, że to ta sama buda

Ps. Wyznaczę Ci cel

Wyglada to tak:subarak jak kupilem mial komplet prawie nowych letnich I zimowek.letnie Ida na sprzedaz I za ta kase kupilem 16tki z celiki z oponami na dwa sezony,plus zostaja zimowki na ori felgi 14tki.dodatkowo zostaly mi miesiste zimowki 14tki z mazdy .tez na sprzedazz;)
Co do fotki,to wlasnie tak wygląda mój cel mniej wiecej,ale to na przyszly rok.teraz pojawil sie inny cel-konkurencja...zbieram na wózek i lozeczko:D
Co do fotki,to wlasnie tak wygląda mój cel mniej wiecej,ale to na przyszly rok.teraz pojawil sie inny cel-konkurencja...zbieram na wózek i lozeczko:D
Jak ja lubię ogłoszenia z oponami spokojnie na 2 sezony
Też kiedyś takie kupiłem, po roku normalnej jazdy czasem szybszej były na śmietnik, w sumie to wcześniej bo i tak przyczepność zerowa na nich 
Pogratulować nabytku,faktycznie seria nie wygląda ale to nawet i dobrze bo fajnie będzie widać jak się będzie zmieniac
Gdzie poszła bj? Wracałem z wakacji i gdzieś na trasie Koszalin-Bydgoszcz na 100%sie z nią mijalem.
Gdzie poszła bj? Wracałem z wakacji i gdzieś na trasie Koszalin-Bydgoszcz na 100%sie z nią mijalem.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):gdzieś na trasie Koszalin-Bydgoszcz na 100%sie z nią mijalem.
bingo,poszła do Koszalina.
,tutaj nie mam tego problemu,zanim kupiłem pomacałemBartg napisał(a):Jak ja lubię ogłoszenia z oponami spokojnie na 2 sezony Też kiedyś takie kupiłem, po roku normalnej jazdy czasem szybszej były na śmietnik, w sumie to wcześniej bo i tak przyczepność zerowa na nich