A teraz do sedna sprawy , potrzebuje wyciagnąć [jaka?] szybe ale mam lekkie wachania czy uszczelki trzeba ciąć i jak to jest z pozniejszym osadzaniem
Wyciaganie tylniej szyby.
Strona 1 z 1
Na wstepie chciałbym napisać że zastanawiałem sie gdzie to wżucić , GRZYBY jeżeli uważasz że powinno sie to znaleść w innym dziale to przenieś z łaski swojej
A teraz do sedna sprawy , potrzebuje wyciagnąć [jaka?] szybe ale mam lekkie wachania czy uszczelki trzeba ciąć i jak to jest z pozniejszym osadzaniem
nie ktorzy mowili mi ze jak sie zle zaloży to szyba może szczelić na jakiej kolwiek nierowności .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Dobrze trafione Pajko
A w temacie:
Nie prościej podskoczyć do speców od szyb?
Zawsze można się z nimi dogadać.....
A w temacie:
Nie prościej podskoczyć do speców od szyb?
Zawsze można się z nimi dogadać.....
Jak jesteś odważny to rób – ja bym tam za to zapłacił.
Z bocznymi szybami to mogę się bawić ale z resztą to już wymiękam.
Daj Pajko zarobić innym
Daj Pajko zarobić innym
Grzyby napisał(a):Jak jesteś odważny to rób – ja bym tam za to zapłacił.
Daj Pajko zarobić innym
dlatego wole sie dowiedziec czy dam rade samemu , dlatego zalozylem ten temat
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
U mnie była wycinana w Lancerku (tylna) – wszystkie uszelki najpier się wyjmowało oprócz górnej – po wycięciu tą górną się wyjmowało a przed wklejeniem tę uszczelkę spowrotem się zakładało.
W Mazdzie 6 – szyba przednia – wycina się jak leci a potem kupuje się taką szybę u JAANa za 430 zł z orginalną uszczelką na całej szybie.
Ja tam bym się sam za wycnanie szyby nie brał – jak pęknie to wsadzą ci nową na własny koszt
W Mazdzie 6 – szyba przednia – wycina się jak leci a potem kupuje się taką szybę u JAANa za 430 zł z orginalną uszczelką na całej szybie.
Ja tam bym się sam za wycnanie szyby nie brał – jak pęknie to wsadzą ci nową na własny koszt
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Strona 1 z 1