A oponki...hmm...takich jeszcze nie widziałem, ale miejmy nadzieję, że będą się dobrze sprawowały
Mazda6 GY RF 2003r. 2.0 MZR-CD 136KM By KacZy
Wow :O Ciekawe czy jest aż tak genialny, bo cena dość szalona... To z polecenia czyjegoś kupowałeś? Ja ostatnio w sklepie detailerskim kupiłem bardzo fajny litrowy koncentrat do czyszczenia felg za 49 zł i póki co sprawdza się świetnie. Polecam –> http://mrcleaner.pl/angelwax-bilberry-w ... p2167.html
A oponki...hmm...takich jeszcze nie widziałem, ale miejmy nadzieję, że będą się dobrze sprawowały
Bo cena baaaardzo fajna
Ja, jeśli chodzi o budżetowe opony, to dużo dobrego słyszałem o Nexenach, ale one o jakieś 60-90 zł droższe do tych Goodride'ów.
- Od: 30 cze 2013, 17:42
- Auto: Mazda 6/ GY/ RF-5C/ 2005
Powiem Ci testowałem go wczoraj ale fotek nie zrobiłem jest niesamowity kozak, kolega mi go polecił bo długi czas używa psikasz felgę zaczyna robić się czerwona pędzelkiem pomachasz trochę po feldze spłukujesz karcherem i jest niesamowity efekt nawet kropki brudy nie zostawia, a przy tym na 4 koła idzie go tyle co nic 
Sprawdzałem Nexeny mają większe zużycie paliwa i są głośniejsze, na zachodzie te goodride są dość znane w magazynach motoryzacyjnych mniej bo wiadomo na pierwszych miejscach muszą być wiodące marki
.
Ogólnie ja osobiście zaopatruję się w kosmetyki od Shiny Garage chłopaki dają radę
Sprawdzałem Nexeny mają większe zużycie paliwa i są głośniejsze, na zachodzie te goodride są dość znane w magazynach motoryzacyjnych mniej bo wiadomo na pierwszych miejscach muszą być wiodące marki
Ogólnie ja osobiście zaopatruję się w kosmetyki od Shiny Garage chłopaki dają radę
- Od: 5 maja 2014, 12:03
- Auto: Mazda 6 GY
2.0 136 KM
viewtopic.php?f=331&t=171315
No to spoko, że taki kozak. Za tę kasę powinien taki być
A co do Nexenów, to jeszcze nie jeździłem, ale moja kobieta ma u siebie (ale nie wiem jakie konkretnie) i nie narzeka. Oby jednak te Twoje też się dobrze spisywały. Ja ostatnio w jakiejś mega-promocji sobie Nokiany ZG2 kupiłem 2 szt. Muszę przyznać, że są całkiem fajne i spoko wyglądają
Shiny Garage to jakiś online sklep? Ja w MrCleaner kupuje, albo czasem u mnie w mieście w Bling Factory (http://www.blingshop.pl/).
Jak tam plany co do malowania felg? Ustaliłeś już coś?
A co do Nexenów, to jeszcze nie jeździłem, ale moja kobieta ma u siebie (ale nie wiem jakie konkretnie) i nie narzeka. Oby jednak te Twoje też się dobrze spisywały. Ja ostatnio w jakiejś mega-promocji sobie Nokiany ZG2 kupiłem 2 szt. Muszę przyznać, że są całkiem fajne i spoko wyglądają
Shiny Garage to jakiś online sklep? Ja w MrCleaner kupuje, albo czasem u mnie w mieście w Bling Factory (http://www.blingshop.pl/).
Jak tam plany co do malowania felg? Ustaliłeś już coś?
Gdzieś słyszałem, że Nokian'y to jakieś skandynawskie. Ponoć dwuletnie mają wyższy bieżnik niż u nas jakiekolwiek nowe. I do tego nie do zajechania (przy normalnej jeździe oczywiście
).

Mandey napisał(a):Gdzieś słyszałem, że Nokian'y to jakieś skandynawskie. Ponoć dwuletnie mają wyższy bieżnik niż u nas jakiekolwiek nowe. I do tego nie do zajechania (przy normalnej jeździe oczywiście).
Tak jest. Fińskie podobno, choć wydawało mi się, że ma laczku jest napisane Made in Japan, ale pewnie mi się tylko wydawało. I rzeczywiście, sporo mają tego bieżnika
Bullitt_WM napisał(a):Madzia na sell idzie
a dlaczego tak?

rafalmazda6 napisał(a):Bullitt_WM napisał(a):Madzia na sell idzie
a dlaczego tak?GH albo GJ się pojawi?

Mam już trochę dość diesla i postanowiłem czegoś w benzynie poszukać. Odrobinę starszego, ale ze sportowym zacięciem. Póki co padło na Accorda TypeR VI generacji (lata 99-02). Ale najpierw muszę sprzedać Mazdę, a później znaleźć jakiś odpowiedni egzemplarz. Mam nadzieję do końca roku się uwinąć.
szkoda jej, bo wygląda na zadbaną
wrzuć ją do forumowego działu sprzedaży i może ktoś z naszych się nią pocieszy 
Dziś wpadło małe udogodnienie listwa led na jednej stronie 40 cm, aby było więcej widać po ciemku
)
Na razie przyklejona na taśmę dwustronną zobaczymy czy tak zostanie,
Fotki z prac i efekt końcowy
Na razie przyklejona na taśmę dwustronną zobaczymy czy tak zostanie,
Fotki z prac i efekt końcowy
2.0 136 KM
Trzeba było od razu przykleić po drugiej stronie.
U mnie na takiej taśmie trzyma się 13 miesięcy
Kaczy796 napisał(a):Na razie przyklejona na taśmę dwustronną zobaczymy czy tak zostanie,
U mnie na takiej taśmie trzyma się 13 miesięcy

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Wystarczy mi raczej jedna
jest dość jasno, może też tyle wytrzyma
Muszę jeszcze w podsufitce zmienić na led bo jakoś nie pasuje
Dopisano 25 cze 2014, 22:41:
Efekt w nocy, dla mnie pełne zadowolenie minimalny nakład a przydatna rzecz
(Aparat z telefonu nie oddaje pełnego uroku)
Muszę jeszcze w podsufitce zmienić na led bo jakoś nie pasuje

Dopisano 25 cze 2014, 22:41:
Efekt w nocy, dla mnie pełne zadowolenie minimalny nakład a przydatna rzecz
(Aparat z telefonu nie oddaje pełnego uroku)
2.0 136 KM
Dla porównania i ciekawych wrzucam Mazdę na starym xenonie i nowym 6000K, jak dla mnie w nocy niebo, a ziemia.
Fotka z dziś, czas porządnie wywoskować i zrobić porządną sesje
+BONUS
Mój stały pasażer
Fotka z dziś, czas porządnie wywoskować i zrobić porządną sesje
+BONUS
Mój stały pasażer
2.0 136 KM
Tylko sprawdzone marki jak dla mnie w przypadku oświetlenia, w końcu bezpieczeństwo najważniejsze (moje i innych)
Chciałem sprawdzić, czy rzeczywiście jest znaczna różnica, jak dla mnie mniej męczy oczy, a więcej widać,
wiem że oryginalna barwa to chyba 4300 K jeśli się nie mylę.
http://www.philips.pl/c/car-lamps/bluev ... bvuc1/prd/
Około 250 zł szt. u dystrybutora Philipsa.
Dopisano 1 lip 2014, 09:30:
Takie pytanie do was czy da się zmienić grill na inny lub podobny jak miały np. wersje amerykańskie, ale do europejskiego zderzaka ?
Chciałem sprawdzić, czy rzeczywiście jest znaczna różnica, jak dla mnie mniej męczy oczy, a więcej widać,
wiem że oryginalna barwa to chyba 4300 K jeśli się nie mylę.
http://www.philips.pl/c/car-lamps/bluev ... bvuc1/prd/
Około 250 zł szt. u dystrybutora Philipsa.
Dopisano 1 lip 2014, 09:30:
Takie pytanie do was czy da się zmienić grill na inny lub podobny jak miały np. wersje amerykańskie, ale do europejskiego zderzaka ?
2.0 136 KM
Mała fotorelacja z dbania o alu 
Mianowicie: KochChemie ReactiveWheelCleaner
Fotki z Akcji:
Mianowicie: KochChemie ReactiveWheelCleaner
Fotki z Akcji:
2.0 136 KM
Dziś wpadło już oświetlenie LED całego wnętrza zostało do wrzucenia podświetlenie tablicy bo w5w led są za duże 
Trochę fotek
Niestety nie złapałem przedniej postojówki, a daję radę
Trochę fotek
Niestety nie złapałem przedniej postojówki, a daję radę
2.0 136 KM
Autko jak najbardziej na plus.swietny kolor, ładna felga, super utrzymanie, fajne mody.
jak przyciemnisz tylne lampy i boczne kierunki to dopiero będzie petarda. Życzę powodzenia przy modzeniu i czekam na dokumentację modów.
PS. Pasażer mega fajny
Pozdrawiam

PS. Pasażer mega fajny
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 12 wrz 2014, 15:57 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
2.0 136 KM
Według mnie stanowcze 

-