Wysłane z mojego GT-I9505
Eunos 30X EC KLG4 94'
Na Ryki? Chciałbym zajrzeć ale to zależy od tego jak będę stał z kasą, bo jednak odległość 250 km w jedną strone i KLDE bez gazu to masakra jest
Mierzyłeś może kompresję u siebie? Zastanawia mnie jak ogólnie to wygląda w Kl'ach
Mierzyłeś może kompresję u siebie? Zastanawia mnie jak ogólnie to wygląda w Kl'ach
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Specjalna farbka?

Też mam u siebie zwykłym markerem ale jednak w nocy widoczność wskazówki jest słaba
Zastanawiam się jak sie sprawują te specjalne farbki fluorescencyjne bo mam w planach u mnie to poprawić

Odcina napisał(a):Spróbuj lakierem do paznokci kumpel miał i dawało radę
Ale tu nie chodzi o trwałość tylko o podświetlenie w nocy. Zostaje albo specjalny lakier do wskazówek dostępny bez problemu w necie albo lakier fluorescencyjny do spławików. Jednak na razie mazak mi wystarczy.
Pierwsza fotka powinna być zatytułowana: Zadowolony użytkownik KL'a w MX3 
Dumny jest 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
On zaslanial porysowane nadkole
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dawno nie widziałem tak zadbanej mx trójeczki
Gratuluję! Aż mi się przypomniały czasy, kiedy sam taką miałem.