Dystanse i śruby do mazdy 323f BA
Strona 1 z 1
Witam. Mam pewien problem i liczę na Waszą pomoc gdyż powoli tracę cierpliwość. Mianowicie zakupiłem jakieś 2 miesiące dystanse do mojej padaczki (oczywiście rozstaw 4x100) i zaczął się problem w doborze śrub pod te dystanse gdyż wiadomo iż muszą być troszkę dłuższe od fabrycznych. Przeszukałem chyba wszystkie możliwe sklepy internetowe, sklepy motoryzacyjne i nigdzie nie mogę znaleźć
. Katalogowo rozmiar śruby do mojej mazdy to m12 x 1.5 średnica radełka 13mm takowe też zamówiłem z tej strony
http://allegro.pl/dlugie-szpilki-ford-honda-toyota-rover-expres-i4260566717.html.Sprzedawca zapewniał mnie iż będą pasowały. Po rozebraniu przez mechanika okazało się iż średnica radełka śruby jest zbyt mała i po jego oględzinach radełko powinno mieć co najmniej 14.8-15mm
. Pytanie do Was czy ktoś rozkręcał sam i mierzył może albo ma jakieś wymiary? Czy na przód i tył są takie same śruby? Gdzie ewentualnie mogę zakupić dobre. Odesłałem te śruby tam gdzie zamówiłem z tym że zgubiłem paragon i teraz nie mam ani śrub ani pieniędzy więc dobrze by było dobrać z tego samego sklepu
. Pomóżcie bo serce boli jak części leżą w bagażniku i nie mogę ich zamontować.

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Strona 1 z 1