![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gdzie pracują Mazdowicze?
Witam. Pracuje jako magazynier w firmie z branzy elektronicznej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
ciekawy wątek,może to komuś kiedyś pomoże
więc od około 2lat jestem inspektorem NDT (najprościej mówiąc wykonuje badania rentgenowskie elementów montowanych następnie w silnikach) w firmie z branży lotniczej.
Za wiele więcej powiedzieć nie mogę
ale jeśli ktoś byłby zainteresowany tematem to zapraszam na priv 
Za wiele więcej powiedzieć nie mogę

- Od: 7 lip 2014, 11:46
- Auto: Mazda 3 1.6 BK 2005r.
Pracownik stacji benzynowej.
Nie najlepsza fucha, tym bardziej że oczekuję potomka i jestem na etapie szukania nowej pracy.
Jakby ktoś miał jakieś info (Katowice/okolice) bardzo proszę o wiadomość.
Pracy się nie boję, jestem osobą dyspozycyjną, uczciwą, punktualną, można mi powierzyć zadania które wykonam w sposób rzetelny wg obowiązujących standardów i procedur.
Chętnie sprawdziłbym się w zawodach typu magazynier, sprzedawca czy kierowca, aczkolwiek nie "zaciśniam się" tylko i wyłącznie wokół tego, chętnie stawię czoła nowym innym wyzwaniom
Nie najlepsza fucha, tym bardziej że oczekuję potomka i jestem na etapie szukania nowej pracy.
Jakby ktoś miał jakieś info (Katowice/okolice) bardzo proszę o wiadomość.
Pracy się nie boję, jestem osobą dyspozycyjną, uczciwą, punktualną, można mi powierzyć zadania które wykonam w sposób rzetelny wg obowiązujących standardów i procedur.
Chętnie sprawdziłbym się w zawodach typu magazynier, sprzedawca czy kierowca, aczkolwiek nie "zaciśniam się" tylko i wyłącznie wokół tego, chętnie stawię czoła nowym innym wyzwaniom
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Witam ja pracuje w sklepie branza motoryzacyjna
- Od: 7 sie 2014, 12:51
- Auto: Mazda mx3 1.8 16v 1994r