Piłka nożna – temat zbiorczy
No i pięknie wczorajszy dzień w całości trafiony zatopiony
Dziś mam ochotę postawić no meksykanów bo coś czuję że mogą zrobić niespodziankę
Dziś mam ochotę postawić no meksykanów bo coś czuję że mogą zrobić niespodziankę
@tomek@ napisał(a):No i pięknie wczorajszy dzień w całości trafiony zatopiony![]()
no kurde mi Nigeria położyła ładny kupon. I jak tu nie być rasistą.
Szymon napisał(a):I jak tu nie być rasistą.
Ty i tak jesteś skinheadem
Dzisiaj trzymam kciuki za Meksyk, mam do nich jakiś sentyment za Jorge Camposa i Cuauhtemoca Blanco, który zawsze mnie niszczył tym łapaniem piłki między nogi i przeskakiwaniem pomiędzy obrońcami

Xenocyd napisał(a):Cuauhtemoca Blanco, który zawsze mnie niszczył tym łapaniem piłki między nogi i przeskakiwaniem pomiędzy obrońcami

Xenocyd napisał(a):sentyment za Jorge Camposa
mój wzór sztuki bramkarskiej, obok Chilaverta

Szymon napisał(a):Jeeeeeezu jaka Nigeria jest cienka.
Dominator napisał(a):Iran nie lepszy.
To teraz już chyba wiadomo dlaczego Argentyna sobie trening zrobiła z BiH
Sorry ale to tak wyglądało. Spacerowali bo boisku przez większość meczu podając sobie piłkę a i tak wygrali. Zero zmęczenia po ostatnim gwizdku.
Albo to jest kamuflaż żeby taktyki nie zdradzać i się nie męczyć albo są nieprzygotowani do mundialu w co wątpię
Niemcy – Portugalia dobry mecz. Krystyna odmówił wywiadu po meczu bo stwierdził że nie jest wyznaczony do ich udzielania

-
Szalotka
Xenocyd napisał(a):No Chilavert to też niezły krejzol był.
Teraz cieszą się, że Neuer dobrze gra nogami – przy nich to jakaś popierdółka jest a nie napastnik w ubraniu bramkarza
sikałem, jak widziałem, że po przechwycie dośrodkowania olewa wyrzucanie piłki, kładzie ją sobie pod nogi i biegnie pod 16 przeciwnika