Hej,
Mam pytanie jak mogę wyłączyć radio wersji SkyMotion, bo jedynie co znalazłem to mogę radio wyciszyć, ale żeby wyłączyć ?
Wyłączenie radia
Strona 1 z 1
Nie możesz. Jak chcesz mieć satysfakcję, że jest wyłączone (bo w praktyce wyciszenie raczej nie robi różnicy), to przełącz sobie na inne źródło, np. USB – tam się da zatrzymać dźwięk.
Chyba, że chodzi ci o wyłączenie ekranu – to się da w opcjach ustawić.
Chyba, że chodzi ci o wyłączenie ekranu – to się da w opcjach ustawić.
Dlatego, że to nie jest tylko radio (zauważ, że masz tam np. opcje dot. działania różnych rzeczy w kabinie i nie tylko). Jak chcesz mieć czarne i ciche, to albo wyciszasz dźwięk, albo zatrzymujesz odtwarzanie np. na USB, po czym w opcjach wyłączasz ekran. Jeśli natomiast chcesz mieć satysfakcję, że to naprawdę jest wyłączone, to zostaje ci wyrwanie kabli 
Mnie z kolei irytuje że po wciśnięciu przycisku wyciszenia muzyka leci dalej (USB/CD). Wyciszam na kilka minut z jakiegoś tam względu, puszczam ponownie, a ścieżka dźwiękowa jest już parę kawałów dalej.
To bym zmienił ;S. W sumie rzecz powinna być konfigurowalna z menu.
Wojtek napisał(a):koledzy... proszzzze...
Poprawię się i więcej nie będę, ale tak naprawdę to wszystko przez Mazdę i brak możliwości wyłączenia radia
Dopisano 15 cze 2014, 17:27:
Irdial napisał(a):Mnie z kolei irytuje że po wciśnięciu przycisku wyciszenia muzyka leci dalej (USB/CD). Wyciszam na kilka minut z jakiegoś tam względu, puszczam ponownie, a ścieżka dźwiękowa jest już parę kawałów dalej.
Też tego nie rozumiem – po co ma mi cokolwiek lecieć, jak tego nie słucham? Być może sprawa się rozbiła o to, że radia nie da się zatrzymać (w przeciwieństwie do USB czy CD) i projektanci nie potrafili sobie z tą niezgodnością poradzić
Strona 1 z 1