UK – Zdjęcia i relacje ze spotkań
glowasiek napisał(a):super relacja – adas naszym nadwornym piszarzem
tym razem dałem d..y,żona pisała
adas780715 napisał(a):tym razem dałem d..y
Ale chociaż nie na darmo

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Czekamy na relacje z ostatniego spotu a w miedzy czasie ....
Nawet nie wiedzialem, ze mozna tak ladnie zapakowac kanapki
Normalnie jak prezenty swiateczne
Nawet nie wiedzialem, ze mozna tak ladnie zapakowac kanapki
Normalnie jak prezenty swiateczne

Ostatnio edytowano 5 gru 2013, 22:12 przez glowasiek, łącznie edytowano 1 raz
01/12/2013r. – Luton-Galaxy- kręgle.
W pierwszą niedzielę grudnia odbył się już ostatni tegoroczny spot cykliczny, który miał miejsce w Luton-Galaxy. Spotkaliśmy się, aby dobrze się bawić na kręgielni i jak zawsze pogadać na bardziej lub mniej motoryzacyjne tematy.
Umówiliśmy się tradycyjnie o godz. 11:00 na parkingu. „Nowi” sympatycy Mazd nie mieli problemu, żeby nas rozpoznać, bo Bartek (zielony110) zadbał o klubowe znaki rozpoznawcze.

Tak prezentowały się wszystkie nasze samochody.

Wynik był zadawalający, bo aż 9 Mazdomaniaków zdecydowało się przybyć. Wśród nich nie zabrakło nowych twarzy, które przyjechały z Bath. Oto i one:
roy130

TomCat_S

Podczas gry w kręgle toczyły się rozmowy- różnorodne tematycznie i nikt nie wpadnie na pomysł, co było numerem 1.... wypadek i śmierć aktora znanego z filmu „Szybcy i wściekli” Paula Walkera. Oczywiście trwały spekulacje czy wina kierowcy... czy samochodu, bo za szybki...? A to niektóre zdjęcia z tej dyskusji.

Myślę, że miny mówią same za siebie.

Muszę przyznać, że grą najbardziej zainteresowane były jednak dzieci
i Dawid w końcu znalazł kolegę, bo dotychczas skazany był na towarzystwo dziewczyn.

Naszego honoru Ula tylko broniła.

Jedna z najmłodszych uczestniczek spotkania bacznie obserwowała całą sytuację

a Gabrysia jak zawsze musiała pilnować porządku.

Dobrze, że nasza obecnie najmłodsza Mazdowiczka Aleksandra wdraża się dopiero w tajniki funkcjonowania Klubu.

Jeszcze raz witamy ją w naszym gronie i czekamy na kolejne dzieciaczki.
Nasze spotkanie dobiegło końca przy wspólnym stole, a w zasadzie na parkingu. Chciałbym na zakończenie tylko dodać, że jak zawsze były jakieś niejasne sytuacje i sygnały od uczestników, które były dość ciężkie do zinterpretowania, ale to niech już sami zainteresowani się z tego wytłumaczą.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego.
W pierwszą niedzielę grudnia odbył się już ostatni tegoroczny spot cykliczny, który miał miejsce w Luton-Galaxy. Spotkaliśmy się, aby dobrze się bawić na kręgielni i jak zawsze pogadać na bardziej lub mniej motoryzacyjne tematy.
Umówiliśmy się tradycyjnie o godz. 11:00 na parkingu. „Nowi” sympatycy Mazd nie mieli problemu, żeby nas rozpoznać, bo Bartek (zielony110) zadbał o klubowe znaki rozpoznawcze.

Tak prezentowały się wszystkie nasze samochody.

Wynik był zadawalający, bo aż 9 Mazdomaniaków zdecydowało się przybyć. Wśród nich nie zabrakło nowych twarzy, które przyjechały z Bath. Oto i one:
roy130

TomCat_S

Podczas gry w kręgle toczyły się rozmowy- różnorodne tematycznie i nikt nie wpadnie na pomysł, co było numerem 1.... wypadek i śmierć aktora znanego z filmu „Szybcy i wściekli” Paula Walkera. Oczywiście trwały spekulacje czy wina kierowcy... czy samochodu, bo za szybki...? A to niektóre zdjęcia z tej dyskusji.

Myślę, że miny mówią same za siebie.

Muszę przyznać, że grą najbardziej zainteresowane były jednak dzieci

Naszego honoru Ula tylko broniła.

Jedna z najmłodszych uczestniczek spotkania bacznie obserwowała całą sytuację

a Gabrysia jak zawsze musiała pilnować porządku.

Dobrze, że nasza obecnie najmłodsza Mazdowiczka Aleksandra wdraża się dopiero w tajniki funkcjonowania Klubu.

Jeszcze raz witamy ją w naszym gronie i czekamy na kolejne dzieciaczki.
Nasze spotkanie dobiegło końca przy wspólnym stole, a w zasadzie na parkingu. Chciałbym na zakończenie tylko dodać, że jak zawsze były jakieś niejasne sytuacje i sygnały od uczestników, które były dość ciężkie do zinterpretowania, ale to niech już sami zainteresowani się z tego wytłumaczą.

Pozdrawiam wszystkich i do następnego.
adas780715 napisał(a):hciałbym na zakończenie tylko dodać, że jak zawsze były jakieś niejasne sytuacje i sygnały od uczestników, które były dość ciężkie do zinterpretowania, ale to niech już sami zainteresowani się z tego wytłumaczą.
jak to mowia – tylko winny sie tlumaczy – wiec zostawie to tak jak jest
Dobra relacja Adas.
Tylko dlaczego nie wspomniales, ze mialem czysty samochod
Czy mi sie wydaje czy ta niebieska madzia ma zielone fele? Masz moze Adas inne zdjecie ?
Fajnie ze spot sie udal
Ps. Zielony zapisz to w opisie bo to chyba pierwszy raz :p
Fajnie ze spot sie udal

Ps. Zielony zapisz to w opisie bo to chyba pierwszy raz :p
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Karolu ciągle się zbieram aby zrobić temat o mojej niebieskiej strzale na zielonych kołach: P fotki już mam jak teraz wygląda ale gdzieś przesiałem jak wyglądała jak ja kupiłem:/
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
- Od: 9 wrz 2011, 14:00
- Auto: Mazda 3 2013r BL 1.6 Venture Benzyna 105KM
A wszystko zaczęło się na parkingu...
Chyba pierwszy raz wszyscy (prawie) zawitali o czasie
Powstał rząd Mazd
Wsród nich pojawiły się dwa nowe modele... taki czarny, mały i średni (odpowiednik M3) czerwony...
Niestety, z chwilą ich zauważenia, jakimś zbiegiem okoliczości stały się niewidoczne...
Tuż przed zwiedzaniem świata motyli postanowiliśmy uwiecznić wszystkich uczestników wypadu.
Stąd już rozpoczęła się przygoda "motylowa". Przy bramie, po ciężkich bojach, udało się załatwić dla nas wejście grupowe (6GBP – dorośli i 4 GBP dzieci)
W pierwszej kolejności były ogrody:
Stąd ruszyliśmy na motylowe polowanie
Po wyczerpującym polowaniu pozostało już tylko odwiedzić mrówkę...
i stołówkę
Do zobaczenia następnym razem...
Może w większym gronie?
ps. Przepraszam, ale muszę dopisać...
Życzę Wam tak utrzymanego auta jak to

Chyba pierwszy raz wszyscy (prawie) zawitali o czasie

Wsród nich pojawiły się dwa nowe modele... taki czarny, mały i średni (odpowiednik M3) czerwony...

Niestety, z chwilą ich zauważenia, jakimś zbiegiem okoliczości stały się niewidoczne...

Tuż przed zwiedzaniem świata motyli postanowiliśmy uwiecznić wszystkich uczestników wypadu.
Stąd już rozpoczęła się przygoda "motylowa". Przy bramie, po ciężkich bojach, udało się załatwić dla nas wejście grupowe (6GBP – dorośli i 4 GBP dzieci)

Stąd ruszyliśmy na motylowe polowanie
Po wyczerpującym polowaniu pozostało już tylko odwiedzić mrówkę...
i stołówkę
Do zobaczenia następnym razem...

Może w większym gronie?
ps. Przepraszam, ale muszę dopisać...
Życzę Wam tak utrzymanego auta jak to

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek napisał(a):Życzę Wam tak utrzymanego auta jak to
prawie jak moje
no wiesz ...
zapomniales o 08 w rejestracji

zapomniales o 08 w rejestracji

zielony110 napisał(a):zapomniales o 08 w rejestracji
nic nie wiem o co chodzi?

Gdyby Stanisław Ignacy Mickiewicz to widzial, to gdyby żył to by sie w grobie przewrócił – F.Kiepski
Bartek ma również tak jak Ty Mazdę GH... do tego czarną i w rejestracji numery "08"...
Tylko jego auto jest... hm... przeciwieństwem połysku Twojego... zawsze zakurzane
No prawie zawsze
Tylko jego auto jest... hm... przeciwieństwem połysku Twojego... zawsze zakurzane
No prawie zawsze
Arkana , Renault , Mii