Virtual Tuning
Prośba o obniżenie o 35mm i wersję z po,alowanymi ostatnimi słupkami(tak,tak ten garb z tyłu
) i przyciemnionymi szybami
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Wielka prośba o VT mojego auta. Chciałbym większe koła najlepiej te z RX8, ale może być też coś z rantem. Prosiłbym też o przyciemnienie tylnych lamp,wywalenie spojlera i podwójny wydech.
Ostatnio edytowano 4 cze 2014, 12:41 przez goju10, łącznie edytowano 1 raz
-
goju10
Beny napisał(a):Znajdz auto kolegi barthek i nie potrzebne Ci VTlamp bym nie ruszał
Właśnie dlatego poprosiłem o VT, bo chcę zobaczyć jak te ciemne lampy będą wyglądać. Doskonale znam temat użytkownika o którym piszesz i nie znalazłem tam żadnego zdjęcia gdzie auto jest bez spojlera. Spora ilość zdjęć już się po prostu nie wyświetla. Poza tym w tamtym aucie nie było ciemnych szyb.
-
goju10
Witam, czy dałoby radę zrobić grill w czarny chrom, takie coś podobnego jak ze zdjęcia.
W opcji ze znaczkiem srebrnym i drugiej opcji cały grill czarny chrom razem ze znaczkiem.
W opcji ze znaczkiem srebrnym i drugiej opcji cały grill czarny chrom razem ze znaczkiem.
chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
Jeszcze jedna sprawa. Mógłbym poprosić felgi w kolor limonkowy bądź temu podobny?
Cześć wam,
Mogę prosić o zmianę chromowanej listwy na czarny kolor jak lakier auta, na czarny mat, oraz z czarnym znaczkiem i z zostawionym chromowanym:)
Dopisano 9 cze 2014, 14:29:
Jeszcze jedno proszę o przemalowanie felg na czarny mat lub półmat
Razem z przyciemnieniem o 30% przednich szyb
Mogę prosić o zmianę chromowanej listwy na czarny kolor jak lakier auta, na czarny mat, oraz z czarnym znaczkiem i z zostawionym chromowanym:)
Dopisano 9 cze 2014, 14:29:
Jeszcze jedno proszę o przemalowanie felg na czarny mat lub półmat
Razem z przyciemnieniem o 30% przednich szyb
- Od: 5 maja 2014, 12:03
- Auto: Mazda 6 GY
2.0 136 KM
viewtopic.php?f=331&t=171315
witam wszystkich mam do was prośbe żebyście przemalowali mi felgi na czarno:D
albo wrzucili jakąś ładna czarną lub grafitową szpryche:Dzdjecie podaje przez link z mojego profilu bo niemam go na kompie zapisanego z góry dzieki download/file.php?id=32941&mode=view
albo wrzucili jakąś ładna czarną lub grafitową szpryche:Dzdjecie podaje przez link z mojego profilu bo niemam go na kompie zapisanego z góry dzieki download/file.php?id=32941&mode=view
Moja M3 viewtopic.php?f=332&t=161756
Misik chyba zapomniał dodać, że chodzi tylko o rotory
Ale błękit jest 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
arafał21 dzieki wielki kozak wygląda w tej drugiej opcji;Dw tym programie masz jakoś opisany ten kolor czy poprostu jakiś grafit?
Moja M3 viewtopic.php?f=332&t=161756