Dodatkowe/niestandardowe wyposażenie naszych M6 – pytania
Pytanie na szybko. Czy jest jakiś dobry sposób na podział bagażnika w sedanie? W porównaniu z moim starym autem to wręcz muszę skakać do środka bo skrzynka cały czas mi lata po bagażniku. Z tego co się przyglądałem nie ma zbytnio możliwości montażu siatek nie licząc może uchwytu na gaśnice czy też klucze po prawej. Będę wdzięczny za pomysły.
Yoshik napisał(a):Z tego co się przyglądałem nie ma zbytnio możliwości montażu siatek
w kombi w bagażniku są chyba 4 uchwyty na siatkę – czyżby w innych wersjach nadwozia nie było

Zobaczę dzisiaj w świetle dziennym. W dniu zakupu jak tak tylko rzuciłem okiem nic mi się nie utrwaliły w pamięci co by jakieś haki były. Trumnę idzie schować I będzie ok ale mała torebka to się zgubi 
EDIT:
Niestety w sedanie lipa. Jedynie może dałoby radę naczepy od gaśnicy i tych po drugiej stronie użyć.

EDIT:
Niestety w sedanie lipa. Jedynie może dałoby radę naczepy od gaśnicy i tych po drugiej stronie użyć.
Yoshik napisał(a):Pytanie na szybko. Czy jest jakiś dobry sposób na podział bagażnika w sedanie? W porównaniu z moim starym autem to wręcz muszę skakać do środka bo skrzynka cały czas mi lata po bagażniku.
Jest sposób na trwałe zamontowanie skrzynki. Rozwiązanie proste jak metr drutu, albo metr gąbki na rzepie
Nr katalogowy MB A0019871414
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
rumun1990 napisał(a):Nie wiem czy dobry temat wybrałem – szybkie pytania zamknięte![]()
Zakupiłem taką matę antypoślizgową by trzymać na niej telefon.
Jednak nie bardzo chce się trzymać na desce w M6 – jedyna miejsce na którym się trzyma to pokrywa "kubków".
Czy jakąś dziadowską matę kupiłem czy to urok deski w M6 ?
Moja trzyma już ponad dwa lata
kupiona w 2012 na dx.com
okulary, komórka , tylko na kocich łbach jest czasami problem.
Niestety na dx.com już jej nie ma bo ostatnio znajomemu szukałem
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
dexterxx napisał(a):przednie błotniki ze spryskiwaczami, lecz bez Xenonów?
oczywiście chodzi o zderzak ... z tego co wiem, to spryskiwacze montowane były tylko przy ksenonach
Ja nie mam xenonów a mam spryskiwacze. Na nie które kraje wychodziły Mazdy z spryskiwaczami.
Zderzak w 100% nie był wymieniany, temat był poruszany na forum.
Zderzak w 100% nie był wymieniany, temat był poruszany na forum.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
dexterxx napisał(a):Szybkie pytanko, bo nie znalazłem odpowiedzi:
Czy GY miało przednie błotniki ze spryskiwaczami, lecz bez Xenonów? Z tego co mi się wydawało i naczytałem się Spryskiwacze lamp => są Xenony.
Na Skandynawię wychodziły Mazdy bez ksenonów a ze spryskiwaczami
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb