Kącik rowerowy
Jeden z forumowiczów wstawił coś takiego viewtopic.php?f=21&t=171156 może się komuś przyda 
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
+217km
5931
5931

w kwestii oświetlenia polecam to :
http://allegro.pl/lampka-rowerowa-3800l ... 16662.html
u nas na allegro kosztują 150-160zł, my ściągaliśmy kilka sztuk dla grupy z hong kongu, wyszło z przesyłką po 110zł sztuka przy zamówieniu bodaj 4 sztuk. Do tego kupiliśmy oddzielnie akumulatory na zapas, wyszły coś ok 30zł przy zakupie chyba 5 sztuk.
Na tej aukcji są zdjęcia jak to świeci, i nie jest to ściema – jak jedziemy w 3-4 osoby i każda włączy na 3 diody to jest jak w dzień. Normalnie jeździ się na dwóch diodach, trzecią włączamy tylko na zjazdach i starcza prądu na 3-5h.

u nas na allegro kosztują 150-160zł, my ściągaliśmy kilka sztuk dla grupy z hong kongu, wyszło z przesyłką po 110zł sztuka przy zamówieniu bodaj 4 sztuk. Do tego kupiliśmy oddzielnie akumulatory na zapas, wyszły coś ok 30zł przy zakupie chyba 5 sztuk.
Na tej aukcji są zdjęcia jak to świeci, i nie jest to ściema – jak jedziemy w 3-4 osoby i każda włączy na 3 diody to jest jak w dzień. Normalnie jeździ się na dwóch diodach, trzecią włączamy tylko na zjazdach i starcza prądu na 3-5h.
5956+245= 6201km
Łańcuchy się wam pourywały

Łańcuchy się wam pourywały

Witam maniaków kręcenia korbą 
Dopisano 22 cze 2014 15:39:
Dziś 30 czyli 6231, warunki nędzne, będzie lepiej
Dziś 40 czyli 6271, warunki tak samo wietrzne jak ostatnio, w połowie trasy dopompowałem koła i dołożyłem z 1,5-2 kmh do średniej, po powrocie stwierdziłem że tylne koło samo hamuje (scentrowane). Heh, chyba wyjaśniły sie przyczyny słabszej formy ostatnio, przynajmniej siły nabiorę
Dopisano 22 cze 2014 15:39:
Dziś 30 czyli 6231, warunki nędzne, będzie lepiej
Dziś 40 czyli 6271, warunki tak samo wietrzne jak ostatnio, w połowie trasy dopompowałem koła i dołożyłem z 1,5-2 kmh do średniej, po powrocie stwierdziłem że tylne koło samo hamuje (scentrowane). Heh, chyba wyjaśniły sie przyczyny słabszej formy ostatnio, przynajmniej siły nabiorę
Stała pod ścianą prężąc kakao
Może mi coś doradzicie: w zeszłym roku kupiłem na tył koło AlexRims DH19, piasta na łożysku maszynowym, 32 szprychy. Koło było wycentrowane, pojeździłem kilka dni walnęła szprycha od strony kasety, wymieniłem po kilku dniach kolejna, kazałem wymienić wszystkie szprychy po tej stronie. Przejeździłem na tym jakieś 4 max 5 tys km. Zużyłem jedne klocki i już znam przyczynę scentrowania koła, w kilku miejscach (co najmniej 4) pod szprychami robią się brzuszki, po prostu obręcz pęka. Serwisant powiedział że AR są bardzo twarde dlatego pękają, ja już nie wiem co mam kupić, poprzedni badziewny chińczyk który był wytrzymał 3 sezony przy wadze 25kg większej niż ta którą posiadam. Wada pojedyńczego egzemplarza czy szukać coś extramocnego? Pieniędzmi nie sram więc nie przesadzajcie 
Waga jakieś 113 kg.
Waga jakieś 113 kg.
Stała pod ścianą prężąc kakao