Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
o widze na jednej fotce srebrną Prelude kolegi Marcina z PTP, ładne ma chłopak te fele, co nie?  szkoda tylko, że jak widać ze zdjeć troche tam też było wiejskiego tjuningu
 szkoda tylko, że jak widać ze zdjeć troche tam też było wiejskiego tjuningu  no ale ważne że kilka japonców i nie tylko trzymało poziom
 no ale ważne że kilka japonców i nie tylko trzymało poziom 

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
 Mazda RX8 2007r.
 Mazda CX7 2008r.
Socyopatic napisał(a):o widze na jednej fotce srebrną Prelude kolegi Marcina z PTP, ładne ma chłopak te fele, co nie?
No muszę przyznać ze Preluda wymiata
Socyopatic napisał(a): troche tam też było wiejskiego tjuningu
Stary dawno się tak nie uśmiałem
 Ludzie mają fantazję
 Ludzie mają fantazję  Socyopatic napisał(a): no ale ważne że kilka japonców i nie tylko trzymało poziom
No ma się rozumieć
Nightfallówna
		Nightfall napisał(a):Stary dawno się tak nie uśmiałemLudzie mają fantazję
trzeba było być na zlocie w Lipnie

co się napatrzyliśmy to już nigdy nasza psychika nie będzie taka sama
 co się napatrzyliśmy to już nigdy nasza psychika nie będzie taka sama 
osobiście nie robiłem, ale na facebook'u jest tego dużo  https://www.facebook.com/lipno2014/photos_stream
 https://www.facebook.com/lipno2014/photos_stream

było i kilka faktycznie dobrych projektów, ale głównie dno  najśmieszniejsze było to, jak te poobniżane wozy z wystającymi felgami nie mogły wjechać na teren zlotu, bo nadkola przeszkadzały
 najśmieszniejsze było to, jak te poobniżane wozy z wystającymi felgami nie mogły wjechać na teren zlotu, bo nadkola przeszkadzały  

najśmieszniejsze było to, jak te poobniżane wozy z wystającymi felgami nie mogły wjechać na teren zlotu, bo nadkola przeszkadzały

Nightfall napisał(a):Mogli je z samolotu spuścić na linach
 dokładnie
 dokładnie 
W sobotę zrobiłem 1000 km   .spalanie wyszło na poziomie 6-6,5 literka
 .spalanie wyszło na poziomie 6-6,5 literka  .Autostrada + miasto.Na autostradzie 160 sie 3mało non stop.Pół Polski zwiedzilem
 .Autostrada + miasto.Na autostradzie 160 sie 3mało non stop.Pół Polski zwiedzilem  

.Autostrada + miasto.Na autostradzie 160 sie 3mało non stop.Pół Polski zwiedzilem
Nightfallówna
		Teraz już jest co prawda 151 tysi prawie   

Autko dzielnie na siebie pracuje 

Autko dzielnie na siebie pracuje

Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 12:13 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz

Nightfallówna
		Nightfall napisał(a):Autko dzielnie na siebie pracuje
i niech tak zostanie
 mi kręci się jakoś między 147 a 148 tys
 mi kręci się jakoś między 147 a 148 tys rafalmazda6 napisał(a):uciekłeś tym przebiegiem ode mnie
A no narobilem ostatnio bardzo duzo w krótkim czasie jakos 3 tys w niecale 2 tygodnie
Nightfallówna
		no, ładnie, ładnie. Szybko ci przybywa tych kilometrów  oby przejechał jeszcze cztery razy tyle bez awarii
 oby przejechał jeszcze cztery razy tyle bez awarii  

- 

Keeper of the Art

- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
 Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
 200SX SR20DET 89'
Konrad_SK napisał(a):Dziewiczy ten przebieg jak na diesla
Jak kupilem autko 2,5 roku temu to miał przejechane 103 tysi.Potwierdzone w serwisie
Nightfallówna
		Mala sesja z nową mega zabawką Crenshawa  

Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 12:16 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz

Nightfallówna
		następnym razem do mnie podjedźcie