Wysłane z mojego HTC One max
World of Tanks
Nie kumam zaistniałej sytuacji
Grałem już dziś wcześniej i byłem wzorowo grzecznym graczem a tu takie coś
Grałem już dziś wcześniej i byłem wzorowo grzecznym graczem a tu takie coś
-
Pawciu
hamuj globalkinki napisał(a):Może żona nie wytrzymała

poczytałem trochę o tej informacji. Wygląda na to że wiaderko z raportami na moją osobę sie wylałoMagician napisał(a):Niesportowe zachowanie. Pawciu musiał nieźle nagrabić ...
Ostatnio edytowano 7 cze 2014, 09:52 przez Pawciu, łącznie edytowano 1 raz
-
Pawciu
Pawciu napisał(a):poczytałem trochę o tej informacji. Wygląda na to że wiaderko z raportami na moją osobę sie wylało
A to raporty za niesportowe zachowanie sie kumulują? Dziw bierze, że ja nie dostałem jeszcze bana bo często gęsto [tiiit] na czacie wszystko i wszystkich...
Wczoraj i dzisiaj pograłem nieco na niższych tierach 4,5 i jestem w ciężkim szoku. Tam sie nie da grać! Zwłaszcza na 4 tierze. Nie istnieje tam żadna strategia na żadną mapę. Takie rzeczy dzisiaj widziałem, że do teraz jest w ciężkim szoku

Widocznie masz duże wiaderkoMagician napisał(a):A to raporty za niesportowe zachowanie sie kumulują? Dziw bierze, że ja nie dostałem jeszcze bana bo często gęsto [tiiit] na czacie wszystko i wszystkich...
a co staty spadły ze tam grasz ?Magician napisał(a):Wczoraj i dzisiaj pograłem nieco na niższych tierach 4,5 i jestem w ciężkim szoku. Tam sie nie da grać!

Ja ostatnio jakąś II chciałem se popykać bo brakują mi czołgi II tieru do ekspertów ale nie wytrzymałem i sprzedałem te małe gówna
-
Pawciu
Wspaniała maszyna ,moja ulubiona zabawka na V tierze .Choć dobre czasy troll guna minęły nadal lubię ściągać czołgi na hitaMagician napisał(a): wczoraj już niemal tylko Shermanem śmigałem.
-
Pawciu
Daj spokój. Na tych tierach taktyka jest jasna – napier****ją do przodu i albo poginął albo się przecisną. Jak poginą to kaplica nic nie mogę zrobić. Jak się przecisną to nie nastrzelam bo trzeba długo skupiać zanim się strzeli. Miazga. Właśnie robię drugą przerwę dzisiaj bo od denerwowania się i bluzgania tych idiotów nie wyrabiam. Na prochorowce calutka drużyna jedzie na cholerną wyspę i mimo 86% szans na wygraną jest porażka do 4. Jak się rodzą ludzie bez mózgów to ja nie mam pojęcia...
Za nerwowy jestem na ta grę...
Za nerwowy jestem na ta grę...
właśnie rozpoczynam poszukiwaniaWysoL napisał(a):Pawciu licze ze znowu sie z tego nalezycie wywiazesz i wrzucisz zaraz
hamuj młody ,właśnie jest debiut w Baborowie z nową technologiąFasola napisał(a):heh, ten noob montuje zmywarkę dziś i ma przechlapane

-
Pawciu