Tutaj się witamy
Witam wszystkich!
Od dwóch dni jestem posiadaczem Mazdy 6. Czytanie forum jako gość pomogło mi bardzo w dokonaniu zakupu właściwego (mam nadzieję
) auta zatem postanowiłem się zarejestrować... 
-
smieechoo
Witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Mirek i jestem zadowolonym posiadaczem drugiej już Mazdy. Najpierw 626 sedan '94r., teraz 6 kombi '06r., a później... też Mazda. Jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno czarna jak poprzednie.
Mam na imię Mirek i jestem zadowolonym posiadaczem drugiej już Mazdy. Najpierw 626 sedan '94r., teraz 6 kombi '06r., a później... też Mazda. Jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno czarna jak poprzednie.
-
mirkob6
STRPoznaniak napisał(a):Witam Wszystkich Cieplutko) Mam na imię Damian Jestem Z Poznania.Posiadam Moją Laleczke Mazda 323f BG 1.6l 89km Na złotych aluskach.Niedawno naabyłem i jestm Bardzo zadowolony,zmotywowany do ulepszaniaa i upiększania Madzi..Pozdrawiam
nie jesteś ze Śmiałego, bo widziałem Cię tam dzisiaj
Witam wszystkich posiadaczy i sympatyków Mazdy.
Jestem współużytkownikiem mazdy 2 jako drugiego autka w rodzinie.
Mam zamiar pocieszyć się nią długo i bezproblemowo
Jestem współużytkownikiem mazdy 2 jako drugiego autka w rodzinie.
Mam zamiar pocieszyć się nią długo i bezproblemowo
-
JanekM
Witam
Od paru dni jestem posiadaczem Mazdy 6, jak na razie zadowolonym ale co będzie to się okaże. Zanim kupiłem dużo czytałem na mazdaspeed o silnikach, modelach wadach i zaletach. Dzięki temu wiedziałem jak szukać Mazdy o co pytać i co z góry odrzucić.
Pozdrawiam
Od paru dni jestem posiadaczem Mazdy 6, jak na razie zadowolonym ale co będzie to się okaże. Zanim kupiłem dużo czytałem na mazdaspeed o silnikach, modelach wadach i zaletach. Dzięki temu wiedziałem jak szukać Mazdy o co pytać i co z góry odrzucić.
Pozdrawiam
-
zuraw201
Witam wszystkich!
Zarejestrowałem się tutaj ponieważ szukam dla siebie nowego samochodu. Brat prawie rok temu kupił nową 6 i niestety zaraził mnie tą Japońską marką. Mam zamiar kupić nową 3, może po wakacjach się uda ją odebrać
Zarejestrowałem się tutaj ponieważ szukam dla siebie nowego samochodu. Brat prawie rok temu kupił nową 6 i niestety zaraził mnie tą Japońską marką. Mam zamiar kupić nową 3, może po wakacjach się uda ją odebrać
Witam wszystkich forumowiczów. Zalogowałem się tutaj przed wczoraj po odwiedzeniu kilka razy forum gościnnie jak zaczęła mi chodzić po głowie Mazda Premacy. Posiadaczem auta jestem od wczoraj.
Wybrałem model z 2001 z silnikiem 2.0 DiTD 101KM. W miarę zdobywania jakiejś wiedzy na temat samochodu i napraw postaram się podzielić moją wiedzą. Na razie czeka mnie wymiana rozrządu, filtrów oraz płynów. Co będzie dalej czas pokaże.
Wybrałem model z 2001 z silnikiem 2.0 DiTD 101KM. W miarę zdobywania jakiejś wiedzy na temat samochodu i napraw postaram się podzielić moją wiedzą. Na razie czeka mnie wymiana rozrządu, filtrów oraz płynów. Co będzie dalej czas pokaże.
-
tomcio450
WItam
Trafiłem na forum z bardzo prozaicznego powodu, żonie wymarzyła się mazda 3 w automacie
Trafiłem na forum z bardzo prozaicznego powodu, żonie wymarzyła się mazda 3 w automacie
-
pacy
Witam wszystkich, jestem nowy na tym placu boju i zarazem świeżo upieczonym właścicielem Mazdy Xedos 6 2.0v6 '99, o której marzyłem od dobrych paru lat, a akurat udało mi się trafić dobry egzemplarz w okazyjnej cenie
Niebawem zaprezentuję swój nabytek i mam nadzieję się nim pokazać na jakimś zlocie w przyszłości. Pozdrawiam
- Od: 4 cze 2014, 17:24
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 v6 1999r.
Witam
jestem nowym posiadaczem Mazdy 6 w kombi z 2003r. Do zakupu skusiła mnie cena, ponieważ sprzedawał ją znajomy i bardzo dużo mi opuścił:) nie żałuje zakupu. W samochodzie wymieniany był silnik. Dawcą była młodsza Mazda sprowadzona z Anglii więc silnik jak żyleta:) Do roboty nadkola oraz lekkie poprawki lakiernicze, oraz pranie tapicerki. W planach przyciemnianie tylnych szyb i zakup felg.
jestem nowym posiadaczem Mazdy 6 w kombi z 2003r. Do zakupu skusiła mnie cena, ponieważ sprzedawał ją znajomy i bardzo dużo mi opuścił:) nie żałuje zakupu. W samochodzie wymieniany był silnik. Dawcą była młodsza Mazda sprowadzona z Anglii więc silnik jak żyleta:) Do roboty nadkola oraz lekkie poprawki lakiernicze, oraz pranie tapicerki. W planach przyciemnianie tylnych szyb i zakup felg.
-
arekh91
Witam,
w środę stanę się oficjalnym posiadaczem nowej Mazdy 3 BM, to będzie moja pierwsza mazda, czekamy na nią z żoną od lutego. Mam nadzieje, że Mazda zaskoczy mnie pozytywnie.
w środę stanę się oficjalnym posiadaczem nowej Mazdy 3 BM, to będzie moja pierwsza mazda, czekamy na nią z żoną od lutego. Mam nadzieje, że Mazda zaskoczy mnie pozytywnie.
- Od: 27 maja 2014, 11:46
- Auto: Mazda 3 BM Hatchback,
2,0 165KM
SkyPassion, OFFWhite
Jet Black
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Marek i mieszkam w Toruniu. Interesuję się motoryzacją. Uwielbiam szybkie samochody i motocykle. Na co dzień pracuję w banku jako doradca klienta. Lubię jeździć na polowania. Pozdrawiam wszystkich 
-
motofan
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Alek i mieszkam w Wadern Niemcy. Interesuję się motoryzacją. Uwielbiam szybkie samochody i motocykle. Na co dzień pracuję jako spawacz...pozdrawiam Mazdo-maniaków...jestem swiezakiem ,to moja pierwsza mazda.
-
kacperdab6
Witam
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 626 1,8 90KM benzyna, Na chwilę obecną jestem z niej zadowolony. Cieszę się że znalazłem tę stronę. Ufam że najdę tutaj sporo odpowiedzi na nurtujące mie pytania. Poprzednio użytkowałem Daewoo Matiz
, więc różnica kolosalna
. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 626 1,8 90KM benzyna, Na chwilę obecną jestem z niej zadowolony. Cieszę się że znalazłem tę stronę. Ufam że najdę tutaj sporo odpowiedzi na nurtujące mie pytania. Poprzednio użytkowałem Daewoo Matiz

-
kulig0123
Cześć,
forum przeglądałem od dawna ale dzisiaj dopiero się zarejestrowałem ,
Mazdą jeżdżę od września 2013r
miło mi dołączyć do Waszego grona
Pozdrawiam
forum przeglądałem od dawna ale dzisiaj dopiero się zarejestrowałem ,
Mazdą jeżdżę od września 2013r
miło mi dołączyć do Waszego grona
Pozdrawiam
5 spd 4 wheels 3 angles 2 rotors 1 driver 0 chance of losing
- Od: 9 cze 2014, 19:27
- Auto: Mazda RX8 High Niuter
Witam,
jestem stałym czytelnikiem, ale od dziś zarejestrowanym
Moja Mazda to Premacy 1.8 B/G
Pozdrawiam wszystkich fanów mazdy
jestem stałym czytelnikiem, ale od dziś zarejestrowanym
Moja Mazda to Premacy 1.8 B/G
Pozdrawiam wszystkich fanów mazdy
-
dakos72
Witam,
Pzymierzam się do zakupu Mazdy, zapewne 6, tak więc postanowiłem się tutaj rozejrzeć i zaczerpnąć jak najwięcej informacji.
Jako że w dziedzinie motoryzacji jestem świeży, to zapewne moja aktywność ograniczy się do czytania i głupich pytań
Pozdrawiam wszystkich użytkownikow.
Pzymierzam się do zakupu Mazdy, zapewne 6, tak więc postanowiłem się tutaj rozejrzeć i zaczerpnąć jak najwięcej informacji.
Jako że w dziedzinie motoryzacji jestem świeży, to zapewne moja aktywność ograniczy się do czytania i głupich pytań
Pozdrawiam wszystkich użytkownikow.
- Od: 10 cze 2014, 09:51
- Auto: M6 GH 2.0 MZR DISI