RADOM – spotkania regionalne
Na skaryszew się wybieram na Zegrze nie mam wesele
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
Mieczyslaw napisał(a):Bo Lukano w [tiiit] byl i gowno widzialBylo kilka takich wypadow przeciez juz
Mea culpa
Przyznaję sie do winy, nie przypominam sobie poprzednich
zostanie Ci wybaczone 
No pany, po Greenie slad dawno zniknal wiec robcie spota zeby mx5 bylo w naszym regionie
No pany, po Greenie slad dawno zniknal wiec robcie spota zeby mx5 bylo w naszym regionie

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
antua37 napisał(a):A z kim rozmawiałem w Skaryszewie ?
Pewnie z Karolem.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kajol napisał(a): Nie mogłem obojętnie przejechać obok samochodu który tak chciałem mieć
Trzeba było mu w bok przykurzyć
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
wole spota w lepszych okolicznościach
Zapisy na Janów Lubelski i Sulejów ruszyły a Mietek nic o tym nie krzyczy. Miałem być pierwszy i sie zadeklarować ale po co pisać o jakimś wypadzie gościnnym rodzinką no chyba że jedziemy ekipą i robimy impreze
Zapisy na Janów Lubelski i Sulejów ruszyły a Mietek nic o tym nie krzyczy. Miałem być pierwszy i sie zadeklarować ale po co pisać o jakimś wypadzie gościnnym rodzinką no chyba że jedziemy ekipą i robimy impreze
Info na szybko viewtopic.php?f=323&t=171139

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Temat powstal wczoraj w godzinach wieczornych wiec mnie tu nie linczowac. O Janowie czemu mialem informowac? Wszystko jest napisane, a Sulejow juz jest wiec pisze
Miejsca sa mocno ograniczone ale licze, ze wszystko sie uda tak jak powinno
W kazdym razie zapraszamy wszystkich chetnych
pozniej bedziemy myslkec nad spaniem 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
JA proponuje spota w następnym tygodniu np. piątek popołudniu ok 19.
Moze posiedzimy w jakimś barze przy piwku omówimy zbliżające sie imprezy integracyjne.
W Skaryszewie było dość fajnie a ja dotarłem już blizej końca imprezy, może Tygrys albo Czarek powiedzą czy byli? A jak już jesteśmy przy tym to jak Czarku wypad z ADHD kilka osób z naszych było w Bałtowie wtedy
Moze posiedzimy w jakimś barze przy piwku omówimy zbliżające sie imprezy integracyjne.
W Skaryszewie było dość fajnie a ja dotarłem już blizej końca imprezy, może Tygrys albo Czarek powiedzą czy byli? A jak już jesteśmy przy tym to jak Czarku wypad z ADHD kilka osób z naszych było w Bałtowie wtedy
Niestety w niedziele w Radomiu bylem o 22:00 wiec w Skaryszewie bylo juz raczej pusto hehe
Co do zlotu w Baltowie to nawet spoko, ponad 400 aut ale chlopaki kompletnie nieogarneli tak duzej ilosci zlotowiczow, no i mam spore zastrzezenia co do przeprowadzonych konkursow a nagrody calkiem spoko, duzo sponsorow mieli 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Czyli co Panowie, jak zwykle dużo gadania mało? Na Sulejow nie wybiera się nikt? Na janów też nie?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Lukano napisał(a):Jak będę miał coś pewnego do 1 czerwca, wtedy mam grafik, to ja jestem.
Mieczyslaw napisał(a): dużo gadania mało? Na Sulejow nie wybiera się nikt?
Miecu ja byłem na 100% za. Tylko tak jak pisałem, ja pracuję bez względu na weekendy. u mnie nie ma piątek i zaczyna się weekend. Grafik mam ustalany tak jak pisałem max do 1 czerwca. Zabrakło mi widać trzy dni. Nie mam pewności wolnego to się nie zapisałem. Być może będę miał wtedy grafikowe wolne, ale to będę wiedział 25 czerwca dopiero
A jak reszta?