World of Tanks
T29 to przyjemny czołg -będziesz zadowolony
popłakałem się ze śmiechu ( wcześniej tego nie widziałem )

popłakałem się ze śmiechu ( wcześniej tego nie widziałem )
-
Pawciu
Napisz ze masz lufe,bo to nie kącik alkoholowy i robisz OT;–)
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Póki co mój najlepszy dmg na tym czołgu.
Nie jest to jednak czołg dla takich nerwusów jak ja. Camo ma gorsze od ISa3 (czasem mam wrażenie, że świeci się z końca mapy). Wielkie to to i papierowe. Kilka razu spadłem od arty na hita a od TDeków na 2 strzały to też żaden wyczyn. Fajnie jest wpakować komuś magazynek zbierając tylko jedną bułę za 400 ale można sie srogo przeliczyć chcąc opróżnić barabana do końca.
Nie jest to jednak czołg dla takich nerwusów jak ja. Camo ma gorsze od ISa3 (czasem mam wrażenie, że świeci się z końca mapy). Wielkie to to i papierowe. Kilka razu spadłem od arty na hita a od TDeków na 2 strzały to też żaden wyczyn. Fajnie jest wpakować komuś magazynek zbierając tylko jedną bułę za 400 ale można sie srogo przeliczyć chcąc opróżnić barabana do końca.
Od początku wiedziałem że nie jest to mocny i groźny czołg ale przy ostrożnej grze można coś tam zrobić.lucxxx napisał(a):A jak się wam SuperPershingiem śmiga?
-
Pawciu
Nie lubię za bardzo tego pojazdu, mimo, że jest świetny. Po prostu nie wychodzi mi granie tym czolgiem, jak wszystkimi ostatnio 
Wysłane z mojego HTC One max przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One max przy użyciu Tapatalka
-
Fasola
Fasola napisał(a): Po prostu nie wychodzi mi granie tym czolgiem
Bo batem Maniek trzeba jeździć i być w ruchu a Ty przyzwyczajony jesteś do TD
-
Pawciu