Jesli nie Mazda to co?
Jak będę już duży
to se kupie takiego drożdża..
tu jeszcze link do poczytania http://motonews.pl/services/dod/?op=vmd&cdid=311

- Od: 14 wrz 2005, 11:16
- Auto: Mazda 626 GE(GLX) 1,8l 16V '95
zulek napisał(a):Jak będę już dużyto se kupie takiego drożdża..
Czak Noris takim jeździł

- Od: 16 cze 2005, 10:55
w Łodzi jest taki (quad-cab ?) 4 drzwiowy, za 95k zl
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
andrev001 napisał(a):Jednak co do G35, to wolałbym Nissana 350Z – bebechy te same, ale w innym, ładniejszym na kożyść Nissana opakowaniu ...
Znam doskonale oba samochody (nie raz je mialem okazje prowadzic
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nowy model g35 niezle sie prezentuje ale stary tez niczego sobie

http://www.infiniti.com/content/0,,cid- ... 54,00.html
POZDRO
- Od: 11 kwi 2006, 18:25
- Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20
juz go podziwialem w galerii ;D
no piekna sztuka, nie ma co ukrywac
no piekna sztuka, nie ma co ukrywac
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
A mnie się marzy (jesli nie Maździorka) jakiś klasyk... typu Mercedes SL model z lat 1972-89 i nie koniecznie cabrio... piękny klasyk, ewentualnie Mercedes z lini W123 Coupe (puchatek w wersji 2 drzwiowej) BMW z serii 6 ale poprzedniej... np. z 86r. (taki typowy rekin) lub z nowszych poczciwa 190-tla w wersji sportline z końcowych lat produkcji, seria W124 model E500 (Niki Lauda takim jeździ – potwór V8). A jeśli miałoby być coś z zupełnie nowych konstrukcji to chyba Hondziorka Civic, Accord lub HR-V, ... aaa zresztą... co mi dadzą to wezmę.... wybredny nie jestem... 

Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
a mi sie ostatnio podobają BMW Compact albo New Beetle (przesympatyczny)
kiedys myslalem o Accordzie ale jakoś mi przeszło...
kiedys myslalem o Accordzie ale jakoś mi przeszło...
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
Quatrro ... dokladnie o takiej stodziewięćdziesiątce mówiłem... jeszcze jakby miala felgi od AMG lub choćby firmowe Mercedesa to byłby full wypas... ale właśnie taki model mi się marzy...
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Viniu napisał(a):Quatrro ... dokladnie o takiej stodziewięćdziesiątce mówiłem... jeszcze jakby miala felgi od AMG lub choćby firmowe Mercedesa to byłby full wypas... ale właśnie taki model mi się marzy...
to nie jest sportline, a jeden z niezwykle rzadkich Cosworthow... szkoda tylko ze gnije mi w ogrodzie a ja nie mam prawa nic z nim zrobic

Solo napisał(a):Quattro teraz to mnie przeraziles. Moze szerzej cos napiszeszTrzeba pomoc autku.
Auto, po moim powrocie z Irlandii mialo isc do remontu jako moje – jest oficjalnie zapisane na mojego wujka – niestety niedawno moj kuzyn (ktory notabene zarznal wczesniej ten silnik) skapnal sie ze jako unikat auto jest sporo warte... i stracilem jakiekolwiek prawa do tej kupy zlomu... auto postoi jeszcze ze 2 lata, pozwijaja sie podluznice jak zgnija, wnetrze wypadnie przez dziury w podlodze, a hamulcy nie ruszy sie nawet prasa hydrauliczna...
na ta chwile:
BUDA:
*przednie drzwi sa tylko do wymiany – pod szeroka listwa jest juz tylko powietrze...
*wszystkie 4 blotniki do reparaturek lub wymiany,
*tylne drzwi do reparaturek,
*maska do reparaturki dzioba lub wymiany...
*jakes 40% podlogi (prawie caly tyl) do wymiany...
*boje sie za niedlugo zacznie sie calosc rozjezdzac
SILNIK:
*peknety blok wraz z tulejami Coswortha – tylko do wymiany...
*zastepcze przewody swiec (2,3 8V) – do wymiany – drobiazg, gdyby nie fakt ze w Pl oryginalow niet...
HAMULCE:
*jedynie zastane
ZAWIAS:
* tylne springi od 2,6 – tez trzeba tylko sprowadzic z Niemiec...
Reszta:
*pneumatyczny CZ – do wymiany – centralka pekla na mrozach
*nie dzialaja klamki zew. z lewej strony
*instalacja el. w oplakanym stanie: nie dziala el. szyberdach, el. szyby, el. lusterka, zegar... no doslownie nic!!!
*tapicerka: skora przetarta na fotelu kierowcy, material na fotelach podarty...
*poprzecierane lekko plastiki na zewnatrz (kit ospoilerowania) (drobiazg)
szacowany koszt remontu – ok. 3500 Euro (dla mnie – gratow czesc po znajomosci i brak robocizny, dla kogos innego ok 6000Euro....)

O jaciepierdzu........ nie wyobrażam sobie jak można tak zmasakować auto.... Quatrro... faktycznie wersja sportline nie ma spojlerów i progów... i zaczyna się od silnika 1.8... ale o takiej wersi nawet nie słyszałem... u Forda.. owszem.. ale u Mercedesa?? Jak widzę tej wersji bliżej już do 2.5 Evo... szkoda takiego auta...
w Top gear nawet o nim mowili kiedys (o cosworthcie) szkoda tak pieknego autka ;( To jest dopiero rodzynek..... a takich ludzi
to za jaja i na hak
Quattro napisał(a):est oficjalnie zapisane na mojego wujka – niestety niedawno moj kuzyn (ktory notabene zarznal wczesniej ten silnik) skapnal sie ze jako unikat auto jest sporo warte... i stracilem jakiekolwiek prawa do tej kupy zlomu...
to za jaja i na hak
Kult – Park23
Kult – Park23
Viniu napisał(a):O jaciepierdzu........ nie wyobrażam sobie jak można tak zmasakować auto.... Quatrro... faktycznie wersja sportline nie ma spojlerów i progów... i zaczyna się od silnika 1.8... ale o takiej wersi nawet nie słyszałem... u Forda.. owszem.. ale u Mercedesa?? Jak widzę tej wersji bliżej już do 2.5 Evo... szkoda takiego auta...
Silnik:
R4, 2316ccm, 16v, 185KM, 7,6 do setki (7,3 manual), 235Vmax...
Wyprodukowano 2500 egz, w tym 1500 takich jak ten... z automatem... kolory kawowy i czarny.