I teraz własnie zwracam się do Was...Może ktoś z klubowiczów miał podobny problem lub był w podobnej sytuacji i może orientuje się co do kosztów jakie trzeba ponieść podczas takiego zabiegu
Z gory dzieki
Pozdr.
PS: Mazda 626 2.0 TDI 98'
www.mazdaspeed.pl
Myslę ze moze byc problem z czujnikiem EGR – chyba wymiana zaworu pozwala na pozbycie się mrugajacej kontrolkidragoo napisał(a):Może ktoś z klubowiczów miał podobny problem
Co to za serwis ? Pomyłka......dragoo napisał(a):Będąc niegdyś w Poznaniu pojechałem do serwisu. Zaplacilem 200 zł za wykasowanie błedu. Długo się nie nacieszyłem, bo wysatrczyło zgasić i ponownie odpalenić auto, a problem wracał :/ Reklamacji nie przyjeli.
dragoo napisał(a): Będąc niegdyś w Poznaniu pojechałem do serwisu. Zaplacilem 200 zł za wykasowanie błedu. Długo się nie nacieszyłem, bo wysatrczyło zgasić i ponownie odpalenić auto, a problem wracał :/ Reklamacji nie przyjeli.
dragoo napisał(a):Ktoś zna może jakieś warte uwagi warsztaty/serwisy (najlepiej WLKP), w których moglbym zalatwic moj problem przy stosunkowo niewygórowanej cenie ?
dragoo napisał(a):Awaria procesora pompy wtryskowej –...
dragoo napisał(a):Awaria procesora pompy wtryskowej – taki bład wykryli mi wlasnie w Polodym. Jednak jak to należy interpretowacPozniej podam kody bledow ktore sam sprawdze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6